2777
2789
عنوان

قمری

147 بازدید | 12 پست

سلام 

بچه‌ها به قمری توی حیاط بود

بالش آسیب دیده بود

چند روزه ک نگهش داشتم بهش آب و دونه دادم 

ک خوب شه 

گذاشتمش زیر سبدی 

دیشب گربه اومده سراغش و خوردتتش 

حالم بده 

😔

خیلی ناراحتم 

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14
آخی الهی . چه دردناک

خیلی

از صبح که بیدار شدم دارم گریه میکنم 😢 هنوز اروم‌ نشدم 

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جانم؟

بامن بودی؟😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خدا به دلت نگاه کنه واسه مهربونیت🌸 ناراحت نباش عزیزم اتفاقی ک افتاده و…

الآن انگار من کشتمش مگه نه؟

الآن انگار من کشتمش مگه نه؟

نه عزیزم تو کمکش کردی 

چرا انقد حس گناه داری؟؟؟؟

اینجوری نگاه کن ک شاید قسمتش باشه

ببین من و تو هم میمیریم

و هر کدوممون هر جور ک خدا بخواد

کار خداست حکمت اونه عزیزم

و صددرصد بخاطر قلب مهربونت خدا نگاهت میکنه🌸مهربونیتو دوست داشتم و بخاطر همین واست دعای خوب کردم عزیزم

نه عزیزم تو کمکش کردی  چرا انقد حس گناه داری؟؟؟؟ اینجوری نگاه کن ک شاید قسمتش باشه ببین من و ...

چون من گذاشتمش تو سبد 

همش میگم کاش رهاش میکردی خودش یجا قایم میشد 

ولی دیگه چه میشه کرد 

مرسی عزیزم 😔😔