2777
2789
یکی دو روزه. اصلا مشکل حادی نداشت. میگم دکتر فقط گفت چون اگه نفسش بره تو خونه بلد نیستین احیا کنید ...

عزبزم یسوال دارم یعنی هرکس خروسک بگیره احتمال اینکه نفسش بره هست خیلی خطرناکه که 

خدا بهم رحم کرد دیشب تو خواب دیدم نمیتونه نفس بکشه سرفه می‌کنه داره خفه میشه دهنشو بازکردم دیدم زبونش چسبیده به حنجره متورم شده راه نفسش گرفته 

بردم سریع براش دگزامتازون زدن 

بعدش هم اسپری سالباتامول شربت پروسبان 

سفکسبم هم داد ولی حس میکنم کافی نیست بعددگزا ۶ساغت سرفه نکرد ولی باز شروع شده زیاد شده 

خیلی نگرانم البته ورم حنجره ش بعد دگزا اومد پایین منتها دکتر گفت ممکنه که شب دوباره حمله دست بده که سریع باید بیاری دگزامتازون بزنی 

ولی همون دگزا هم دقیقا دوساعت طول کشید اثر کنه چون عضلانی رده بود بش 

کاش مومدبد یکم بهم اطلاعات می‌دادید 

وخدایی که بشدت کافیست
عزبزم یسوال دارم یعنی هرکس خروسک بگیره احتمال اینکه نفسش بره هست خیلی خطرناکه که  خدا بهم رحم ...

سلام گلم.خداروشکر ک خطر رفع شد.

چرابستریش نکردی؟

برادرزاده ی من علائم حادی نداشت فقط دکترگفته بود اگه تو خونه عود کنه شمانمیتونید کاری کنید باید بستریش بشه ک پرستار بالاسرش باشه.

ان شاءالله زود زود خوب بشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم.خداروشکر ک خطر رفع شد. چرابستریش نکردی؟ برادرزاده ی من علائم حادی نداشت فقط دکترگفته بود ...

سلام ممنون 

بخدا خیلی بی دروپیکر بیمارستان 

ورداشتم بردم نزدیکترین درمانگاه شیفت پزشک عمومی بود بغدنیم ساعت اومد بهش دگزا زد رفت 

آوردمش خونه دیدم هنوز سرفه می‌کنه ورم حنجره داره بردم آتیه دکتر بهم گفت الان چراوردی ورم زبونش ک خوبه من چیکار میتونم بکنم براش 

فعلا خوبه 

فقط گفت دارو سفکسبم نده دیفن هم نده همین ویس 

اصن مبگفت بهم چراوردی لازم نبود الان ورم ندارع گفتم خوب سرفه داره حنجرش پره نمیتونه درست بخابع 

والا من همش فکر میکنم حساسیت به فندق نشون داده تاخروسک

اخه هیچ علامتی ندارع یهو اینجوری شد 

عم فندق زیاد خورد هم به تیکه پوست فندق موند روزبونش ازفرداش اینجوری شد 

الانم خوابه ولی تودهنش مدام یچیزی بالا میاد نمیتونه راحت بخایه 

یچه داداشتون چقدر طول کشید خوب بشه ؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم یسوال علامت بچتون چیه  داروهای ک مصرف می‌کنه چیه میشه یکم  تحربتون رو بگید  ب ...

پسرمن باتب وبیحالی وسرفه های خیلی وحشتناک نصف شب شروع میشه درحدی که میترسه سرفه یاگریه کنه هرسری هم بردم یه بستری چندساعته بابخور میدن وبعد داروهاش هم همین داروهای بچه شمارومیده..پاییز وزمستون هم اینجورمیشه فقط مراقبت کن سرمانخوره وتوسرماخوردگی سوپ مقوی بده بخوره وگلوشو چرب کن ان شاالله خوب میشه اصلا چیزی نیست زودخوب میشه

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
پسرمن باتب وبیحالی وسرفه های خیلی وحشتناک نصف شب شروع میشه درحدی که میترسه سرفه یاگریه کنه هرسری هم ...

ممنون ⁦🙏🏼⁩

یعنی با مصرف همین دارو ها رو به بهبود می‌ره درسته 

ولی دختر من اصلا خوب نشده که بدتر شده 

دکتر دیگه بردم بهم گفت گوش گلوش هیچ عفونتی نداره بنظرم که خروسک نیست به حساسیت بیشتر میخوره 

چون به دارو هام الان ۲ذوزه ک داره میخوره هیچ واکنش نشون داده بگم یکم بهتر شده یعنی  اسپری سالباتامول اصلا سرفشو کم نکرد 

سفکسیم اصلا کم نکرد 

پروسپان هیچ اثری نداره فقط دگزا 

وقتی دراز مبکشخ اینقدر تو گلوش خلط داره به هیچ وجه نمیتونه بخابع باز در طول روز بهتره شب عذابه 

بنظر شما علابمش به خروسک میخوره ؟

یشب قبل ابن. جوری شدنش اناروفندق ونارنگی ویرایش اولین بارکالباس خورد 

نمی‌دونم حساسیت به چیزی نشون داد یانه همون خروسک هست 

تب اینا هم نداره سرفه بی امان و خلط حلق داره ولی ورم حنجره دیگه نداره 

شما دکتر بهتون پردنیزولون نمی‌ده اصلا؟

همه گلوش زخم شده بس سرفه کرده خیلی ناراختم موندم دیگه کجا ببرمش 

دوشنبه اسم آلرژی وقت گرفتم 

تازه دیشب دکتر سیتریزین هم داد بش 

نمی‌دونم کدوم دکتر ببرم به دادش برسه

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون ⁦🙏🏼⁩ یعنی با مصرف همین دارو ها رو به بهبود می‌ره درسته  ولی دختر من اصلا خوب نشده که ...

عزیزم ببخشید دیربه دیرمیام سایت پیامتو تازه خوندم ...پسرمن خلط نداشت همون اسپری یکی دوروزه خوبش کرده ..انارونارنگی براسرفه خوب نیست من بچه هام سرمامی خورن دقت کردن انارونارنگی می خورن بیشتر سرفه می کنن..براسرفش باروغن سیاهدانه یابنفشه زیتونی قفسه سینه تازیرگلوو پشت دوتاکتف روکامل چرب کن تاچند شب همین کاررو کن خیلی خوبه براش نگران نباش خوب میشه مواظب تغذیش باش وبیشتر چیزای گرم بش بده که بدترنشه گلم 

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
عزیزم ببخشید دیربه دیرمیام سایت پیامتو تازه خوندم ...پسرمن خلط نداشت همون اسپری یکی دوروزه خوبش کرده ...

حتما این روغن مالی روانجام بده عزیزم خیلیا گفتن برامون آب روآتیش بوده شب موقع خواب که راحتربخوابه 

حتما این روغن مالی روانجام بده عزیزم خیلیا گفتن برامون آب روآتیش بوده شب موقع خواب که راحتربخوابه&nb ...

ممنون عزیزم 

واالا اینهمه دکتر بردم هیچکدوم دقیقا نفهمیدم مشکلش رو ولی سرفه خاش و خلطش باعث شده تمام عضلات شکمش منقبض بشه 

با

روغن زیتون چرب کردم براش 

راستی فقط با اسپری خوب شد یعنی پردنیزولون یاکورتون نمی‌ده دکتر بهتون ؟

دخترمن فقط باسیتریزین یمقدار بهتر شد ازدیروز ولی باز خیلی سرفش بازورو فشاره 

ایشالا فردا دیگه وقت دکتر فوق تخصص اسم آلرژیش هست  میبرم راحت بشه داروی مناسب بهش ندادن دکترای بیسواد 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون عزیزم  واالا اینهمه دکتر بردم هیچکدوم دقیقا نفهمیدم مشکلش رو ولی سرفه خاش و خلطش باعث شد ...

خداروشکرکه بهتره عزیزم ...آره پسرمن همین اسپری خوبش میکنه با بخورکه همون مدت بستری بهش میدن دقیقاهرسال زمستون اینجوری میشه درکنارش کلی دمنوش و چیزای گرم میدم که گلوش وسینش نرم بشه این روغن سیاه دانه یا بنفشه زیتونی هم خیلی خوبه...ان شاالله که کامل خوب بشه بچه ها وقتی مریضن خیلی مظلوم میشن  

خداروشکرکه بهتره عزیزم ...آره پسرمن همین اسپری خوبش میکنه با بخورکه همون مدت بستری بهش میدن دقیقاهرس ...

این اسپری هم خوب نیست استفاده زیادش می گن ریه روتنبل می کنه ولی دیگه اینجورمواقع مجبوریم