2777
2789

دلیل و یا بهتره بگم منشا شک تون چیه؟

کوچ تا چند!!مگر میشود ازخویش گریخت؟!💫                الهی تو بخواهی، عوض هرکه نخواهد💛🍃                           از پذیرش درخواست دوستی معذورم، حتی شما دوست عزیز🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل و یا بهتره بگم منشا شک تون چیه؟

من تو یه خانواده ای بزرگ شدم که از بچگی مامانم همیشه شکاک بوده و یطورایی فک میکنم منم بهم تلقین شده مثلا امروز شوهرم ساعت 3 تعطیل کرده از سرکار من خونه مامانم بودم بعد جواب گوشیمو نمی‌داد بعد ساعت 6 جواب داده که ماشین خراب شده اومدم درستش کنم و تا ساعت 9 نیومد دنبالم الان من کلا ذهن و فکرم سمت خيانت بود بعد بهم گف ساعت 5 تعطیل کردم از سرکار با اینکه دوستش گف ساعت 3 همه رفتن خونه هاشون بعد منم از بس بهش گوشزد کردم اصن جوابمم نمی‌داد گرف خوابید فک میکنم دروغ گفته 

بهش اعتماد داری؟

منظورم اینه قبلا چیزی ازش دیدی یا بر حسب نظر مامانت میگی؟

نگران نباش و تا وقتی که چیزی ازش ندیدی  زیاد کنترلش نکن

کوچ تا چند!!مگر میشود ازخویش گریخت؟!💫                الهی تو بخواهی، عوض هرکه نخواهد💛🍃                           از پذیرش درخواست دوستی معذورم، حتی شما دوست عزیز🙏
نه چیزی ندیدم  فقط دارم نابود میشم از این ذهن مریضم

خب اشتباه نکن واینجا هم زیاد داستان خیانت رو نخوند 

ذهنت رو صرف چیزای به درد بخور بکن نه این افکار مسموم... درموردش باهاش صحبت کن و سکوت نکن... وقتی باهاش آروم صحبت نمیکنی و سکوت میکنی وهی بهش فکر میکنی این نشخوار ذهنی میشه و روح روانتو داغون میکنه...

حالا یه موقع که آرومه باهاش صحبت کن بگو میخام در یه مورد باهم صحبت کنیم که خیلی ذهنمو درگیر میکنه و بگو حساسم اذیت میشم و.....‌‌صادق باش و..‌

سکوت نکن تو شرایط روحی خوب و آروم باهم صحبت کنید این سکوت‌های باعث میشه فاصله هابیشتر بشه

خب اشتباه نکن واینجا هم زیاد داستان خیانت رو نخوند  ذهنت رو صرف چیزای به درد بخور بکن نه این ا ...

الان کنارم خوابیده ولی روشو اونور کرده اون موقع هم خواستم دستشو بگیرم دستمو انداخت اونور اصن دلم داغونه از همچی ناراحتم بخدا حالم خیلی بده خیلی دلم گررررررفته بعضی وقتا فک میکنم میخام خودکشی کنم دیگه از بس دلم سنگینی میکنه

الان کنارم خوابیده ولی روشو اونور کرده اون موقع هم خواستم دستشو بگیرم دستمو انداخت اونور اصن دلم داغ ...

خیلی اشتباه میکنی به خودکشی فکر میکنی، مگه دنیا به آخر رسیده!!!!!!

واقعا متولد ۸۵ هستی؟

الان که موقعش نیست میگم هر وقت آروم شد، شمام بگیر بخواب با خیال راحت.... میتونید با مشاور هم صحبت کنید

خیلی اشتباه میکنی به خودکشی فکر میکنی، مگه دنیا به آخر رسیده!!!!!! واقعا متولد ۸۵ هستی؟ الان که مو ...

خب چطور حرف بزنم باهاش من سریع گریم میگیره وقتی دلم بغض داره اونم درک نمیکنه منو همش میگه تو اشکت دم مشکته

خب چطور حرف بزنم باهاش من سریع گریم میگیره وقتی دلم بغض داره اونم درک نمیکنه منو همش میگه تو اشکت دم ...

خب سعی کن یاد بگیری محکم حرفاتو بزنی بدون گریه... گریه که مشکلی رو حل نمیکنه

آروم آروم باهاش صحبت کن... زندگی زیاد بالا و پایین داره باید باتجربه و هوشمندانه عمل کرد نباید همیشه از گریه استفاده کرد