2777
2789

دیشب شنیدم یکی از فامیلای مادرشوهرم جدا شده چون شوهرش دوست دختر داشته. حالا این فکر افتاده سرم اگه خدای نکرده آدم به شوهرش مشکوک بشه همون اول بره بهش بگه یا سر صبر مدرک جمع کنه؟ شما باشین چه میکنین؟

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

مطمئن میشم بعدم جدا میشم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو همون نامزدي بهش گفتم خونه،خونه ي منه و من هيچ وقت قهر نميكنم برم خونه پدرم اين يه چيز بين خودمونه و نميخوام تصور خانوادم از تو خراب بشه ولي خيانت كردي بي برو برگرد طلاق

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

ازدواج نکردم ولی خدایی نکرده زبونم لال همچین اتفاقی بیفته سعی میکنم با خانواده هامون در جریان بذارم و از اونا که بزرگ ترن کمک بخوام بنظرم بهترین کار همینه و باهاش حرف میزنم که کدوم رفتارم باعث شده سمت یه نفر دیگه بره

اول باهاش منطقی حرف میزنم ببینم دردش چیه که رفته سراغ یکی دیگه

اگر فهمیدم تنوع میخواد،یا یه چیزی میخواد که میتونم انجامش بدم،خوب میدم

اگر دیدم هوس بازه،دعا میکنم براش سر نماز تا به راه راست برگرده بیاد سر زندگیمون

اگر دیدم فاز دو زنه برداتشه من میمونم اونم بگیره،وقتی نتونست منو تامین کنه به همین جرم ازش شکایت میکنم تا مجبور بشه دومیو طلاق بده

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود