2821
2789
عنوان

درد پریود شدیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 60 پست
اسی یه سوال بی ربط ازت بپرسم ببخشید تازه عضو شدم بلد نیستم میگم چطوری ریپ میزنن تو تاپیک 

اون فلش پایین هر پست رو میزنن

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

فداتشم لطف داری عزیز دل ....بنظرت خواب اور بخرم بخورم بلکه نفهمم دردو

بی دلیل ک نمیشه ۳ ماه پریود نشی 

احتمالا عفونت داری 

منم  ۳و ۴ بار قبل خیلی درد داشتم درمان کردم با دارو عفونتم  این دو دفع اخر اصلا نفهیمدم پریود شدم

حتما دکترت عوض کن 

درمان کن 

شیاف بزار خیلی خوبه 

من با شیاف خوب میشدم 

اگر نه قرص ملاتونین بگیر اون خواب اوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کیسه اب گرم برقی خریدم میزنم برق تا ابش داغ شد میکشمش میزارمش روی شکمم اروم میشم

تو هم یه مفنامیک بخور و اگر کیسه نداری اتو رو داغ کن و از برق بکشش یه حوله بزار روی شکمت و با اتو شکمتو گرم کن رحمت که گرم بشه خوب میشی هر چقدر داغ تر باشه بهتره ولی حواست باشه نسوزونت

عزیزم نگران نشی ولی منم مثل شما بودم هرماه از دردپریود ولرز وحالت تهوع میمردم 

یک ماه پریودم عقب افتاد سونودادم یه کیست 7 سانتی داشتم الان یک سالههه درگیرم

این دوماه آخرم پریود نشدم حتماااا یه سونو بده

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
عزیز جون‌... من پریودام نا مشخصه یهو به خودم میام میبینم دارم از درد عر میزنم ...بخدا میگم فقط ازدوا ...

منم فکر می کردم ازدواج کنم راحت میشم

بدترم شدم😐، ده سالم نازایی داشتم، دهنم سرویس، 

بی دلیل ک نمیشه ۳ ماه پریود نشی  احتمالا عفونت داری  منم  ۳و ۴ بار قبل خیلی درد داش ...

حتما من رفتم دکتر گفت این دفه حتنا میشی دیواره رحمت زخیمه خیلی ولی نشدم ... سونو رفتم آنچنان کیستی چیزی نگف دکترمم نگف کیست داری 

یه کیسه پارچه ای رو توش نمک بریز.  قشنگ گرمش کن بزار رو شکمت. دردت رو سریع آروم میکنه 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

عزیز دلم منم ماه قبل از درد داشتم میمردم خونریزی نداشتم یه حالت سوزش بدی تو واژنم داشتم فهمیدم عفونت دارم قرص فلوکونازول خریدم باورت نمیشه وقتی خوردم فوری پریود شدم و دردم از بین رفت

عشقم کنار تاپیکم پایینشگزینه صورتی اظهار نظر هست یام ک پایین فلش هست برا ریم زدن کنار قلب  هست& ...

ممنون عزیزم 

خواهرم اینجور وقتا شیاف میزاره زودتر از همه جواب میده 

زنجبیل هم تو آب جوش میریزه میخوره

باید ی سری کار قبل از شروع دوره  پریودیت انحام بدی

مثل روغن مالی  زیرشکم  به مدت ۴۰ روز

استفاده از معجون دوسین  

ویه هفته قبل از تاریخ پزیودیت  اصلا سردیجات نخور

یع دمنوش هم هست برای کاهش دردهای پریودی عالیع

یع دوره استفادع کن انشالله خوب میشی

خواستی درخواست بده بیشترراهنمایت کنم

من کیسه اب گرم برقی خریدم میزنم برق تا ابش داغ شد میکشمش میزارمش روی شکمم اروم میشم تو هم یه مفنامی ...

اره عزیزم دارم ....زمستونم نمک میزارم نمک داغ پوست روی رحمم چروکه دیگ سوخته میزارم حتما من منفنامیک نمیتونم بخورم چون کم میکنه باید اینبار تخلیه کامل شم بعد

بعضیا از درد شدید سرم میزنن خوب میشن حالا نمیدونم چه تاثیری داره ولی به ازدواج ربطی نداره منم مجردی درد داشتم زمینو گاز میزدم از شدت درد بالا میاوردم الآنم که چند سال ازدواج کردم همینم فرقی نکردم فقط یه سری مراقبت ها میخواد نزدیک پریودی گرمی جات بخوری ماساژ بدی چایی زیره و زعفرونو نبات زیاد بخوری سردی جاتو حذف کنی چند روز اول پریودی و دوش چند دقیقه ای آب گرم یا کمپرس آب گرم و سشوار هم جوابه و اگه چند ماهه پریود نشدی حتما مشکل داری دیگه یا کیست یا تنبلی تخمدان برو دکتر پیگیر وضعیتت باش