2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولتونو برگردوندن یا وعده میدن تبلیغو میزاربم؟

نه گفتن میذاریم شرایط برگرده! من از خدامه شرایط برگرده تبلیغم رو بذارن! دقیقاااا همون روزی که نوبتم بود ف_یاتر شد 😭

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
امیدی هست درس بشه؟ بلاگرا چ بیچاره شدن چقد الکی پولدارشدن

والا هعی خبرا رو دارم دنبال میکنم! میگن موقتی هست و بعد از این که ام-نیت برگشت درست میشه🥲 خدا کنه درست بشه🥺 من خیلی برای پیجم زحمت کشیده بودم :((((( و تنها منبع درامدم بود :(

به چه پیج هایی تبلیغ دادی راضی بودی ؟

زیاد بودن خب! 

شقایق محمودی دو بار دادم! 

سارینا حیدری !

یادم رفته بقیش😑😑😑

دو تا اخری هم که رزرو کرده بودم با سلین حسینی و رادین فمیلی بود 

نه گفتن میذاریم شرایط برگرده! من از خدامه شرایط برگرده تبلیغم رو بذارن! دقیقاااا همون روزی که نوبتم ...

به کدومشون تبلیغ دادی ؟ چقدر هزینه کردی.اگر برگرده دیگه اونقدر بازدید نداره ها چون دولت از خداش بود به یه بهونه ای اینستارو فیل تر کنه و دیگه ام باز نمیکنه فی ل ترشکناام که مقطعی کار میکنن

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
به کدومشون تبلیغ دادی ؟ چقدر هزینه کردی.اگر برگرده دیگه اونقدر بازدید نداره ها چون دولت از خداش بود ...

دیگه چاره چیه؟ چی کار باید بکنم :) 

حالا من نزدیک پنج هزار تا فالوور داشتم بیچاره اونی که ۱۰۰ کا داشته ۲۰۰ کا داشته! ولی به تظر من درست میشه شرایط! چون همین جوریشم خیلی به اقتصاد ضربه وارد شدع! هعی دارن میگن دقیقه ای دارن ضرر میکنن! از طرفی پیج های فروشگاهی بزرگی دارن تو اینستا فعالیت میکن مثل خانومی و اینا ایشالا همونا باعث بشن :)

از ۳۰۰ دادم تا ۱/۵۰۰ 🥲

چقدر فالور گرفتی اخه منم میخوام یه بیزینسی راه بندازم پیجمو از صفر شروع کردم جوری که خونواده و صمیمی ترین دوستامم ندارن ایشالا کارم رو قلتک افتاد میخوام بگم به همه 

این مبالغ 300 تومن اینا رو به کی گفتی  برات تبلیغ کرده 

به کدومشون تبلیغ دادی ؟ چقدر هزینه کردی.اگر برگرده دیگه اونقدر بازدید نداره ها چون دولت از خداش بود ...

واسه این تبلیغ اخریه یه ۳۰۰ دادم با یه ۶۰۰ 

تازه واسه اون ۳۰۰ کلی محصول فرستادم گفت برگشت میزنع! هنوز نتونستم وصل شم بگم اونا رو برگشت بزته

چقدر فالور گرفتی اخه منم میخوام یه بیزینسی راه بندازم پیجمو از صفر شروع کردم جوری که خونواده و صمیمی ...

سلین حسینی 

ولی نداشت که ببینم خوبه یا نه!

تلگرام داری؟