2777
2789

دویست ملیون پول بی زبون رفت نمیدونم چیکارکنیم کسی از کارای حقوقی سردر میاره بهمون کمک کنه یکی از دوستای شوهرم اومد یه نفر رو معرفی کرد که خرید و فروش دلارو سکه و ارز دیجیتال و ازین کارا کلا معامله میکنه سود میده بعد انقدر کارش درسته که خونوادشم ضمانتش میکنن چک کارمندی مادرش ضمانت میده غیر از ما ده دوازده نفر دیگم بهش پول دادن از جمله همین دوست چند ماه اول طبق قرار سود رو واریز میکرد چند وقت بعد گفت سود نکردم بازار خرابه دست نگه داشتم سودی نداد الان اعتراف کرده کلا پول هارو از بین برده یعنی ضرر کرده و هیچ پولی نداره به چند نفر سفته داده اول کار حای تضمین پشت سفته هارو هم مامانش امضا کرده یه چک کارمندی از مامانشم دادبه شوهرم حالا فهمیدیم خودش  به جای مانانش چک رو امضا کرده سفته هارو هم الکی خودش امضا کرده حالا خونوادش میگن شکایت کنین بندازنش زندان ولی غیر ممکنه که خونوادش درجریان نباشن یعنی برگ چکی از دسته چکشون گم بشه نفهمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه دیگه ارز وبورس سود تضمینی نداره.مایک میلیارد ضررکردیم ازکی شکایت کنیم

بورس توی حساب خودت خریدو فروش میکنن ولی این نه پول به حساب خودش واریز شده یه کاغذم نوشتیم که این مبلغ پول رو به این اقا دادیم 

نه چون مادرش امضا نکرده هرچی خودش مال و اموال داشته باشه زودتر اقدام کنید تا هرچی داره اول به شما بد ...

نمیتونیم بگیم که نه خود مادرش امضا کرده ولی الان فهمیدیم مامانش الکی انضا کرده؟ 

بیجاره مادرش ابروش برده داین بچه حالا چند سالش هست ذاین پسر

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

اگه شریک شدین که باید تو سود و ضرر پاش واستین بازار ارز دیجیتال نابود شد تو این چند ماه

توی اینجور کارا یا نباید شریک بشین یا باید همه جوره پای سود و ضررش باشین

من خودم یه کم پول توی ارز دیجیتال گذاشته بودم الان فقط در حد 4دلارش مونده اونم بخاطر سقف برداشت نمیتونم برداشت کنم