2777
2789
عنوان

هدف این آقا چیه؟

180 بازدید | 19 پست

در رابطه با مسئله کاری با ایشون آشنا شدم روز اول خیلی جدی برخورد کرد با خودم گفتم ی آدم با شخصیتی روز دوم در جمع کاری بودیم دیدم گوشیش نامحسوس سمت من گرفته و چت ش داشت نشون میداد که به ی نفر خیلی زیاد قلب داده و اونم جوابش با قلب داده بعد من با این آقا مستقیما در ارتباط نبودم با همکارش در ارتباط بودم فایلی برای همکارش واتس اپ کردم و همکارش هم براش واتس اپ کرد یک روز با شماره ش زنگ زد که فایل برام واتس اپ میکنید و بعضی مسائل که زنگ میزنم برای کار بی موزده و میخوره شیطون هم باشه میخواد حرفامو تایید کنه با چشمک میگه حل میکنم  و الان بخاطر مسئله کاری صبح تا در ارتباطیم و مدام من رو دختر خطاب می‌کنه بنطرتون قصدش چیه ؟ و چرا دختر خطاب می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دختر خطاب می‌کنه ؟؟ و قصدش چیه و رفتار من؟

قشنگ میفهمم چجوریه. اولا قصد خاصی نداره. اینجوری باهات خرف میزنه ک متفاوت حرف بزنه نسبت ب بقیه پسرا. نمیتونم بگم میخاد جذبت کنه. فقط میخا خودشو بزرگ نشون بده. اگ یوق پیشنهاد دوستی داد یا خاست بهت نزدیک بشه. ب هیچ وجه حرفاشو باور نکن. از اوناس ک اخرش بد به ادم رکب میزنه. مثلا یهو میبینی زن دارع. 

ببخشید چرا غرور ؟؟ دختر خطاب کردن از چ جنبی به غررور میشه حدس زد ؟

اعتماد به نفس کاذب داره....ببین این کلمه نوعی توهیینه از نظر شخص من یعنی  انگار  توش اسن حمله هست( تو  از خداتم باشه بخوای کنار من باشی)

انکار که بعداً بخواد بهت پیشنهاد بده اما داره آماده است می‌کنه یا مثلاً  ازت خوشش میاد ولی سنگین برخورد میکنید بهش برخوردن