2777
2789
عنوان

من یه زنِ سی ساله ی سه ماه هستم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 39 پست

ببخشید اینجوری میگم ولی از حرفات پیداست خیلییی توسری خور هستی... جلوی همچین مادر و خانواده ای باید وایساد

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

ببخشید باید با احترام قهوه ایشون کنی و از زندگیت تا جایی ک ممکنه حذفشون کنی

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم تونستی تغییر کنی؟(چون قطعا می فهمی من دارم چی میگم و صربه های منو لمس میکنی)

سخخخت این کارش باعث شد ک برای اینکه خودمو از این وضعیت دربیارم ی دنیا تصمیمات اشتباه گرفتم ی عالمه گند زدم ولی از ی جایی ب بعد دیگه حتی ن گفتم ن شکست بخورم میگم ن پیروز بشم میگم..تازه دارم خودمو پیدا میکنم.قبل از هر کاری خیییلی زیاد تحقیق کن بعد تصمیم بگیر..

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
گلم دیگه خودت میخوایی  دوسالت نیست ک قرارم نیست بی احترامی کنی فقط حرفاشون واست مهم نباشه و کا ...

درست میگید؛شاید ترس دارم. البته واقعا یه جاهایی نمیشه؛مثلا خواستم فردا خودم برم دکتر بهم پرید که دیگه چی؟! داداشتم کلاهشو بندازه بالاتر....آخه چه ربطی داره.

درست میگید؛شاید ترس دارم. البته واقعا یه جاهایی نمیشه؛مثلا خواستم فردا خودم برم دکتر بهم پرید که دیگ ...

کلا ج نمیتونی بدی 🥲

بابا اصن نمیگفتی 

دم رفتن خبر بده وقت دکتر دارم 

من زیر ۱۷ بودم از مامانم اجازه میگیرفتم اما الان ک ۱۸ ام دیگه فقط خبر میدم فلان روز میرم بیرون مامانمم در حد اینکه با کی میری میپرسه و بیشتر بگه واقعا ناراحت میشم و میگم ب سن قانونی رسیدم 🥲

باشه  ولی به مادرتون هم اطلاع دادید اومدید نی نی سایت؟

می دونی‌چیه؟ من اومدم یه لایه ای از شخصیتمو اینجا عریان کردم و از این بابت احساس پوچی نمیکنم؛پوچی برای بیشعورهایی مثل توئه که اینو نمی تونی هضم کنی اگر کسی داره دردشو مطرح میکنه؛تو حق نداری طبق تربیت خانوادگیت باهاش صحبت کنی!

اینم یادت ندادن من یادت میدم؛من حاضرم توی دنیا عقب بمونم ولی بخاطر بی حرمتی به مادرم آخرتمو از دست ندم.چون این تو نیستی که قواعد آخرتو تعیین می کنی؛خدای من این ریاضیاتو تعین کرده.اگه در تربیت تو بی حرمتی به مادر حتی در سختترین شرایط عادی و جایزه؛این دیگه به شعور مادرت برمیگرده که تورو اینطوری ادب کرده.

آره؛حالا تو برو از مادرت اجازه بگیر که بهش پی پی کنی یا نه؛هرچند اجازه لازم نداری.

خوش اومدی