الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه دختر خوشبختم به دو دلیل اولش داشتن مامان بابای پایه، دومش پوست عالی و دماغ خوب، شاید اگ تک فرزند نبودم خوشبخت تر هم میشدم😊 اینم بگم ک من خوشم از چیزای دینی نمیاد پ لطفا وقتی چیزی میگم ک خوشت نمیاد ریپلای نکن وقتی خودت عاشق خدای عاشق امام های و.... دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن
اين هم بكم ما خوزستانيم. و عموم براي اينكه دندونهاش ايميلات كنه پرس و جو كرديم كفتن تهران وشيراز خوله.ىبهترين دندون پزشك شيراز براش إنجام داد. اول يه سري ازمايشات إنجام داد ايه اش چك كردن. فقط يه فكش براش إنجام دادن. جون دو فك باهم إنجام نميدن. عموم ازش راضي كلا دندون پزشكش هم عاليه
بله مطمئنم ۵ تومن هم داشت. ولی این ۱۷ تومن سوئیسی بود ارزانتر، کره ای داشت
سوئيسي 15 ميليون الماني 13 ميليونه. . 5ميليوني ايرانيه 7 ميليوني كره اي كه اكثريت دندون پزشك هزينه هاي زيادي از بيماران ميكيرن و خودشون قيمتها را بالا مي برن. به نظرم اگر هر كسي ميخواد إنجام بده يا شيراز بره يا تهران