2777
2789
عنوان

اینا که مجردن بیان

179 بازدید | 15 پست

سلام منم مجردم ۲۰ سالمه ، یه تاپیک هست که درباره نامزد نوشته (اونو دوستم زده نوشتم تو امضام که کاربردی قبلا دست دو نفر بوده) 

خب حالا از خودم بگم من مجردم درحال حاضر و درس میخونم دانشجو هستم 

خیلی دلم نمیخواد ازدواج کنم اما اینم واقعا برام سواله 

من خیلیارو دیدم که دخترا و پسرا فرقی نداره واقعا دوست ندارن ازدواج کنن 

دخترا شماها چطورید ؟ اونایی که مثل من دوست ندارید ازدواج کنید به نظرتون نیاز جنسی یک انسان چطوری برآورده میشه ؟ خب آدم با خودش فکر میکنه دیگه 😐

مثلا میگه خب اینکه نمیخواد ازدواج کنه مثلا تا ۲۶ سالگی بعد چطوری میخواد نیازشو برطرف کنه ؟ 

این سوالا خیلی تو ذهنمه 😅

لطفا گزارش نزنید نتونستم به کسی جز شماها بگم 

من بی احترامی به هیچکس نکردم 

کاربری قبلا دست ۲ نفر بوده و الان نیست 👆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجبورم سر خودمو گرم کنم با چیزای دیگه  چون چاره دیگه ای ندارم🙃

منم همینطورم ... دردناکه ولی زود از بین میره اون حس 

منم همینطورم ... دردناکه ولی زود از بین میره اون حس 

به سن من برسید از بین نمیره فقط یاد میگیری چجوری مدیریتش کنید

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من اعتقادات قوی ای ندارم بنابراین نیازامو یطوری برطرف میکنم😂

درباره ازدواجمم دوست ندارم تاوقتی به استقلال مالی نرسیدم و شغل مناسبی ندارم و یسری مهارت ها ندارم ازدواج کنم. بنظرم ازدواج چیز واجبی نیست. موفقیت مهم تره تا ازدواج های سطحی

وقتی خرافات و تعصبمونو کنار بذاریم دنیای قشنگتری خواهیم داشت. :))
با کسی که دوستی باهاش

با کسی که دوست بود خب میشه یعنی بعد از چند مدت دوستی رابطه برقرار کرد ؟ یعنی من میترسم یکم واسه آیندم اینکه دختر نباشم دیگه ...

بعضیا میل جنسی انچانی ندارن 

یکسریام از ازدواج میترسن خفه میکنن میلشونو به چیزای دیگه سرگرم میشن 

یسریام قید و بند ازدواجو دوس ندارن میرن با رلشون  نیازشونو رفع میکنن

یکسریام فک میکنن فعلا شرایط ازدواجو ندارن یجوری رفعش میکنن (همون خودارض.....)

با کسی که دوست بود خب میشه یعنی بعد از چند مدت دوستی رابطه برقرار کرد ؟ یعنی من میترسم یکم واسه آیند ...

وقتی تصمیم داری ازدواج نکنی دیگه پس دختر بودن و نبودن هم فرقی نداره دیگه بعد چند مدت هم همه ی این ها به خودت بستگی داره نمیتونم نظری راجب این چیزا بدم 

بعضیا میل جنسی انچانی ندارن  یکسریام از ازدواج میترسن خفه میکنن میلشونو به چیزای دیگه سرگرم می ...

چه قدر درست بود همه احتمال هایی که ممکنه وجود داشته باشه رو گفتی واقعا هم درسته 👍

تصمیم خودته

ببخشید من خواستم یه چیزی بهتون بگم درباره خودمه چون حرفاتون واقعا منطقی بود و حالا اینجا تو تاپیک نمیتونم بگم اگه صلاح میدونید درخواست دوستیمو قبول کنید مرسی 🥰