2777
2789

توی پروسه ivf,

دوهفته که منتظری تاتست خون بدی،بعد دوهفته دگم صب میکنی بعد اون برو‌واسه سونو گرافی،منتها اونایی ivfانجام میدن دوهفته جلوترن،ینی ۴هفته صبر میکنی +۲هفته میشی ۶هفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ۴هفته بعد انتقال دکترمم گف دو هفته بعد مثبت شدن تست

نگا گلم،روزی که برات انتقال انجام دادن تو‌دوهفته هستی،دوهفته صبر میکنی تست خون میدی ک‌مشخص میشه مثبتب یا منفی،باز اگه مثبت بود دوهفته صبر کن بعد برو سونو که ساک بارداری یا قلب اینا تشکیل شده باشه

مرسی عزیزم دعا کن قلبشون تشکیل شه😍😍

سلام عزیزم

منم مثل شما آی وی اف کردم میخواستم ببینم سن بارداریتون با سونو طبق انتقالوون بود؟

و اینکه چند هفته رفتین سونو؟واژینال یا شکمی؟

سلام عزیزم منم مثل شما آی وی اف کردم میخواستم ببینم سن بارداریتون با سونو طبق انتقالوون بود؟ و این ...

سلام من جنین بلاست انتقال داده بودم دوهفته بعد آزمایش دادم و دوهفته بعد آزمایش سونو واژینال شدم که ۶هفته و ۴روز بودم