متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
سلام ببخشید مثلا یه دانشگاهی هم مامایی ،پرستاری ، پزشکی هم علوم پایه هم هنر و هم فنی مهندسی داره....
یکی که مثلا مامایی میخونه میتونه با اساتید رشته های هنر یا فنی مهندسی ارتباط بگیره؟ یا بچه های این رشته ها؟
متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
از امکانات دانشگاه به خوووبی استفاده کن. خوش بگذرون. با پسرا نمیگم خیلی بد باشی و پاچه بگیری ولی زیادم رو نده بهشون . باهم کلاسی و هم رشته ای رل نزن تاجایی که میتونی. صبر کن دو سه ترم بگذره بعد که همه خوبا شناسایی شدن در صورت تمایل رل بزن 😂
وقتی خرافات و تعصبمونو کنار بذاریم دنیای قشنگتری خواهیم داشت. :))
باهرکسی دوستی نکن. سعی کن باهم کلاسی هات هم اتاقی نشی. برای ساک وسایلت حتما یک قفل کوچیک ببر بتونی قفل کنی. به نظرم تو خرید با کسی شریک نشو. همه وسایل مورد نیازت رو سعی کن از خونه ببری که درگیر خرید وسایل بیهوده نشی