2777
2789
یعنی پنج سال پیش 29 تومن گرفتیم ماهی چهارصدم دادیم حالا میخوایم تسویه کنیم چطوری ساب میکنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید بانک مسکن براتون حساب می کنن که چقدر باید بدین . ولی کلا روال بانک مسکن اینه که اقساط که شروع میشه اول سود وام هست که داره پرداخت میشه و خود وام میمونه بعد تموم شدن سودش . اینه که مال شما باتوجه به اینکه 12 ساله بوده و تازه 5 سالش پرداخت شده احتمال زیاد اصل وام سرجاشه
شما تا الآن فقط سود وامو دادین حیفه الآن که سودشو دادین تسویه کنین الآن بخوای تسویه کنی حدودا همون 29 رو باید پس بدین! ولی اگه به خونه بعدیتون منتقل کنی این 29 رو طی سالهای باقیمونده میدی و این خیلی به نفعته چون ارزش پول روز به روز کمتر میشه اگر وام دیگه ای هم میخواین بگیرین جدای این بگیرین یا اینکه چون خونتون این وامو داره و شما تقریبا سودشو پس دادین واسه خریدار خونتون خیلی خوبه که این وامو برداره چون فقط اصل پولو پس میده بدون سود اینجوری پول بهتری هم به شما میرسه
چرا روی خونه جدیدتون منتقل نمی کنید و مابقیش رو اوراق بخرید ؟ حیفه این وام تسویه بشه چون سودش رفته و بدون سود هست اگه به خریدارتون منتقل کردید میتونید ازش یکی دو تومن بگیرید . درواقع این وامو بهش بفروشید