2777
2789
ببخشید میپرسم  مگه اینایی ک میرن زیارت تو ایام اربعین با پول بیت المال میرن ؟

بهشون اینهمه سرویس میدن

موکب و فلان فکر میکنید پولش از کجا میاد؟

اینکه الان حتی یه اتوبوس برای شهرای دیگه جز مرزی نیست، معنیش چیه؟

اینکه اینهمه بهشون وام میدن پولش از کجا میاد؟

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
من دوستم و زنداییم اونجان میگن گرما بیداد میکنه وخیلیا گرمازده دارن میشن...بی نهایتم شلوغه جوری که م ...

شرمنده ولی اونجا رو با شهرهای بزرگ ایران اشتباه گرفتن ک گوشیو از تو تاکسی از دست مسافر میقاپن 

اونجا مردم دارن میرن زیارت ن دزدی 

والا دختر من روزی صدبار تصویری میزنگه 

عشق فقط یک کلام؛ حسین علیه السلام✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از فامیلای شوهر من بالای ۴۰نفر رفتن هممممممممه چی عالی بوده همشون تعریف میکنن هر وقت زنگ میزنن ...

احسنت ب تو ک اخبار کذب رو نشر نمیدی 

نمیدونم چرا بعضیا انتظار دارن فرش قرمز براشون پهن بشه و هتل چند ستاره مهیا 

دارین میرین زیارت 

همه لذت این سفر هم ب تحمل سختیهاشه 

بهشون اینهمه سرویس میدن موکب و فلان فکر میکنید پولش از کجا میاد؟ اینکه الان حتی یه اتوبوس برای شهر ...

بهتره از چیزی خبر نداریم حرفی نزنیم که مدیون بشیم تا اونجا که میدونم بیشتر این موکبها مردمیه و هزینه هاشو خود عاشقای امام حسین میدن از جمله  عراقیهای عاشق امام حسین که یک سال پول پس انداز میکنن تا از زوار امام حسین پذیرایی میکنن 

بهشون اینهمه سرویس میدن موکب و فلان فکر میکنید پولش از کجا میاد؟ اینکه الان حتی یه اتوبوس برای شهر ...

من خودم ساکن مهرانم خواهر عزیزم 

ما خودمون با پول توی جیبمون غذا درست میکنیم میبریم بین زائرا پخش میکنیم 

بیشتر موکبای اینجا مردمی هستن و تحت پوشش هیچ ارگان یا نهاد دولتی نیستن همه خودجوش و مردمی 

اون اتوبوسایی ک شما فکر میکنین مجانی در خدمت زوار هستن همه شخصی هستن واسه پول دراوردن اومدن اینجا مسافر جابجا میکنن 

سفره امام حسین پهن شده اونام میخان  این چند روز یه درامدی کسب کنن 

وامی هم ک شما فرمودین اسمش روشه 

چند برابرشو از دماغشون درمیارن میگیرن ازشون 

بلاعوض ک نیست خواهر گلم 

من خودم ساکن مهرانم خواهر عزیزم  ما خودمون با پول توی جیبمون غذا درست میکنیم میبریم بین زائرا ...

ببین بقیه ی مواردی که گفتید رو روش نظری ندارم اما اتوبوس ها رو مطمئنم که اجبارشون کردن

چون میشناسم چند تا راننده از نزدیک

موکب ها هم بله اکثرا مردمی ان ولی خرید صد هزار دستگاه کولر از طرف دولته عزیزم

بهتره از چیزی خبر نداریم حرفی نزنیم که مدیون بشیم تا اونجا که میدونم بیشتر این موکبها مردمیه و هزینه ...

خیلی گلی شما ❤❤❤

جواب منم ب ایشون رو بخون لطفا 

ببین بقیه ی مواردی که گفتید رو روش نظری ندارم اما اتوبوس ها رو مطمئنم که اجبارشون کردن چون میشناسم ...

کولر رو واسه مصارف شخصی خریدن؟؟؟

جزء اموال دولته بعد از اربعین هم ب تاراج قرار نیس بره 

میتونم بپرسم واسه کجا خریدن؟؟

ببین بقیه ی مواردی که گفتید رو روش نظری ندارم اما اتوبوس ها رو مطمئنم که اجبارشون کردن چون میشناسم ...

روزی میلیاردا تومن دزدی میشه تو این مملکت 

حالا صدتا کولر واسه زائرا خریداری شده فک نکنم ب هیچ جای این دنیا بربخوره توی این مملکت بلبشو 

کولر رو واسه مصارف شخصی خریدن؟؟؟ جزء اموال دولته بعد از اربعین هم ب تاراج قرار نیس بره  میتون ...

برای مسیر پیاده روی دیگه

به هر حال من خودم کربلا رفتم و میدونم چه خبره

اعتقاد هم دارم، اما واقعا اشتباهه تو این شرایط رفتن

این نظر شخصی منه🙂

روزی میلیاردا تومن دزدی میشه تو این مملکت  حالا صدتا کولر واسه زائرا خریداری شده فک نکنم ب هیچ ...

آفرین درست گفتی بلبشو

سر مردم گرم شده با پیاده روی ...

بیخیال

برای مسیر پیاده روی دیگه به هر حال من خودم کربلا رفتم و میدونم چه خبره اعتقاد هم دارم، اما واقعا ا ...

نظر شما محترمه خواهر گلم ولی قرار نیس همه زحمت مردم بیچاره یه شهر رو بخاطر خرید 100 کولر کوفتی زیر سوال ببری و ب بیت المال ربط بدی 

کاش بیای نری کربلا فقط بشینی از دور نگاه کنی ک این دو سه هفته چه کارایی میکنن این مردم 

و وقتی ک همه برمیگردن خونه هاشون ؛ شهر ک چه عرض کنم تلی از زباله بجا میمونه 

اونوقته ک بازم مردم ب کمک شهرداری میرن و هر کی محله خودشو تمیز میکنه بدون هیچ چشمداشتی فقط ب عشق حسین و بچهاش 

نظر شما محترمه خواهر گلم ولی قرار نیس همه زحمت مردم بیچاره یه شهر رو بخاطر خرید 100 کولر کوفتی زیر س ...

عزیز جان من با مردم کاری ندارم

مردم هر کاری میکنن اجرشون با امام حسین، دستشونم درد نکنه

این بحث رو کش ندید لطفا