2777
2789

خواهرم میخواد بره تو این فرصت کم ،هر چی میگیم صبر کن عید باهم میریم میگه نیت کرده بره و دلش راضی نمیشه 

خیلی به تمیزی وگرما هم حساسه 

به نظرتون صلاحه بره تو شرایط امسال 

شلوغی و گرما امسال چطور بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر صلاح نیست

من خودم کربلا رفتم و اعتقاد هم دارم

اما واقعا بنظر من تو این شرایط مرگ و میر و گرما و کثیفی گناهه رفتن

پول بیت المال هم هدر میره

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

من دوستم و زنداییم اونجان میگن گرما بیداد میکنه وخیلیا گرمازده دارن میشن...بی نهایتم شلوغه جوری که میترسن گوشی دستشون بگیرن حرف بزنن که یهو نزدن...جای خواب درست وحسابی ام نیست جاهای خوب پرشدن...توشلوغی ام نباید انتظار تمیزی داشت کلا شلوغم نباشه عراق کشور تمیزی نیست آنچنان...اگه میتونه اونجا هتل بره بهتره

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

والا از فامیلای شوهر من بالای ۴۰نفر رفتن هممممممممه چی عالی بوده همشون تعریف میکنن هر وقت زنگ میزنن فقط از مرز تا نجف بخاطر ترافیک اذیت شدن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

من که شرایط اونجا رو نمیدونم ولی کسی که عاشق امام حسین وعاشق  رفتن به کربلاس به این چیزا فکر نمیکنه به هرحال هرسفری مشکلاتو خطرات خاصشو داره اگه میتونه بپذیره بسم الله وگرنه اگه میخواد بره و از زمین زمان طلبکاروشاکی  باشه خیر صلاح نیست بره 

دختر من الان تو پیاده رویه 

روز اول از همون را اصلی ک همه میرن رفتن ولی از روز دوم انداختن تو یه راه فرعی ک ب طریق العلما مشهوره 

قبلا ک حکومت صدام لعنت الله علیه بوده و نذاشته کسی بره کربلا علما و رهبران دینی از این راه میرفتن چون بیشترش نخلستانه 

ولی چون خونه های مسکونی اونجاس از زوار خیلی تمیز تر و بهداشتی تر از موکب ها پذیرایی میشه 

عشق فقط یک کلام؛ حسین علیه السلام✋
خیر صلاح نیست من خودم کربلا رفتم و اعتقاد هم دارم اما واقعا بنظر من تو این شرایط مرگ و میر و گرما ...

ببخشید میپرسم 

مگه اینایی ک میرن زیارت تو ایام اربعین با پول بیت المال میرن ؟

عشق فقط یک کلام؛ حسین علیه السلام✋
من که شرایط اونجا رو نمیدونم ولی کسی که عاشق امام حسین وعاشق  رفتن به کربلاس به این چیزا فکر نم ...

دقیقا ماهم سال ۹۷و۹۸رفتیم شلوغ بود اون موقع هم و بعضی امکانات محدود

دیگه کسی که الان میره شرایط و میبینه و‌راهی میشه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰