2777
2789

الان من دیگه هم از تلگرام هم از اینستا ،فیلم و از همهه چی خسته شدم دیگه هیچی برام جذابیت نداره میتونم بشینم درس بخونم از امسال😂🚶🏻‍♀️

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

من بدتر زمان کنکور اعتیاد به فیلم و سریال پیدا کرده بودم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه این دروغی که میگی راست باشه 😂 همه اخر تابستون تصمیم دارن سال جدید خوب درس بخونن دفتراشونم خوش خط بنویسن 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من بدتر زمان کنکور اعتیاد به فیلم و سریال پیدا کرده بودم 

شاید اگه زودتر اعتیاد پیدا میکردم تا کنکور تموم شده بود😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
خدا کنه این دروغی که میگی راست باشه 😂 همه اخر تابستون تصمیم دارن سال جدید خوب درس بخونن دفتراشونم خ ...

نه تصمیم نیست واقعا از تابستون شروع کردم 

شاید اگه زودتر اعتیاد پیدا میکردم تا کنکور تموم شده بود😂

اخه تموم شدنی نیست 😅 

روزی ۶یا ۷ قسمت سریال می‌دیدم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اخه تموم شدنی نیست 😅  روزی ۶یا ۷ قسمت سریال می‌دیدم

من باورت میشه سه فصل تو سه چهار روز میدیدمم ولی تموم شد رسیدم به جایی که حوصله شو ندارم هفته ای یه قسمت ببینم

من باورت میشه سه فصل تو سه چهار روز میدیدمم ولی تموم شد رسیدم به جایی که حوصله شو ندارم هفته ای یه ق ...

پس از این فرصت خوب استفاده کن 😂 

پس از این فرصت خوب استفاده کن 😂 

اره به موقع زده شدم😂😂

چطور تونستی؟ منم می‌خوام هرچی برنامس پاک کنم بجز یه واتساپ چندمی

نمیدونم چطور زده شدم دیگه الان اول دبیرستانم تجربی