2777
2789

من که خیلی تو همه زمینه ها حرف حرف خودم باشه حتی به غلط حتی تو خانواده ام احساس میکنم حسی به شوهرم ندارم و بیشتر شبیه یه رفیق یا یه دوسته تا شوهر چون راز دار نیست اکثر چیزا ازش مخفی میمونه شاید ۲۰ سال بعد بهش اعتراف کنم دلمم براش میسوزه دست خودش نیست اخلاقای بدش و باعث و بانیش مادرشه 

ولی مثلا یه مسافرت خیلی کوتاه با خانواده میرم دلم نمیخاد بدونه کلا زندگیمون بر پایه پنهان کاریه و بیشتر از طرف خودم چون خودش باعثشه دلم نمیخاد خانواده اش بفهمن بعضی وقتا به سرم میزنه باردارم شدم بهش نگم کلا دلم میخاد هیچی ندونه که کمتر حرف برای خاله زنک بازی بدونه نمیدونم درسته یا غلط ولی از این شرایط راضیم ولی پدر و مادرم میبینم انقد حرف واسه گفتن دارن غبطه میخورم از همه چیز هم به همدیگه میگن البته پدرم دهن لق نیست به خواهراش بگه :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم شرایط تورو دارم دوست داشتم همه چیزمو به شوهرم بگم ولی اصلا راز دار نیست و از همه حرفام به عل ...

و این خیلی بده من بعضی وقتا فکر میکنم تا کی باید ندونه چیزی که حق مسلمشه و به عنوان که یه همسر باید در جریان باشه ولی مقصر خودشه تا کی مثلا تا بچه هامون بزرگ بشن برن سر خونه زندگیشون یا پیر بشه سرم درد میگیره از فکر کردن بهش

پس باهاش دوست نیستی و شوهرته .... چون زن وشوهری که باهم دوستن همه چیو بهم میگن رفیقن دیگع .

دوست صمیمی ن مثلا دوستی که زیاد صمیمی نیستی چون الان رابطه ای که ما داریم زنو شوهری نیست والا بزور یبار بهم زنگ می‌زنیم ن مثلا کجا رفتم چیکار کردم نمیگم فقط خوبی چخبر همین 

خیلیم خوبه.صلاح زندگیتون اینه.قدیمیام گفتن زن باید نصفشو نشون مردش بده.دیگه بی لیاقتی خودش بوده.منم ...

البته خودخواهی زیاد منظورم نیست که به زندگی آسیب بزنه همین خیلی چیزای هر چند کوچیکه به شوهرم نگم که حقشه بدونه یعنی خودخواهم ولی به مرد جماعت نباید همه چیزو گفت سرکوفت میزنن به آدم

دوست صمیمی ن مثلا دوستی که زیاد صمیمی نیستی چون الان رابطه ای که ما داریم زنو شوهری نیست والا بزور ی ...

خوب اینم یه جور رابطست دیگه غصه نخور . بعضی زنو شوهرا سیر تا پیاز زندگیشونو بهم میگن بعضیا هم نمیگن . اشکالی نداره از نظرم مهم اینه همو دوس داشته باشید و احترام بزارید بهم و چیزای مهم رو بهم بگید چیزای پیش و پا افتغده رو لازم نیست بگی.

خوب اینم یه جور رابطست دیگه غصه نخور . بعضی زنو شوهرا سیر تا پیاز زندگیشونو بهم میگن بعضیا هم نمیگن ...

عزیزم منظور من همینه دیگه چیزای مهمو نمیتونم بگم متاسفانه مثلا چیزایی که دلم نمیخاد خانواده اش بفهمن مهمن دیگ حتما چیزای ‌پیش پا افتاده رو بگه زیاد مهم نیس هر چند مرد دهن لق مزخرفه هرگز دوست ندارم بیاد خونه پدریم