2777
2789

سلام دوستان من یه مدت تو سایت آراد برندینگ کامنت میزاشتم در آمدش بد نبود من راضی بودم الان یه مدت گفتن فعلا سایت مشکل داره دیگه کامنت نزارید الان دوباره سوال کردم گفتن دیگه کلا حذف شده خیلی ناراحت شدم من دلم خوش بود که حداقل تو خونه یه درآمدی دارم 

دوستان کسی شغلی سراغ نداره که بشه تو خونه انجامش داد واقعا نیاز دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن یه طرح جدید داریم بعد دو سه هفته میگیم اگه مایل بودید شرکت کنید

خودشون گفتن دو سه هفته دیگه؟ من دو میلیون و نیم تسویه زدم همش پیام میدم میگن دو سه هفته دیگه تازه میخوان تسویه هارو انجام بدن

خدا کنه طرح جدیدش اینی که تو تاپیک اخرمه نباشه

گفتن یه طرح جدید داریم بعد دو سه هفته میگیم اگه مایل بودید شرکت کنید

سلام عزیزمتوی سایت آراد برندینگ کار میکنی؟

من امروز ثبت نام کردم هنوز پنل کاربریم آماده نیست و تا حالا سی تا کامنت گذاشتم نمیدونم اونا ثبت میشن یا منتظر بمونم پنل آماده بشه؟ 

پشتیبان گفت معلوم نیس کی آماده بشه

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂

سلام عزیزمتوی سایت آراد برندینگ کار میکنی؟ من امروز ثبت نام کردم هنوز پنل کاربریم آماده نیست و تا ح ...

سلام ببخشید چجوری ثبتنام کردین؟ یه شماره اینجا دیدم که تو واتساپ بهش پیام بدید شمارشو سیو کردم ولی واتساپ نداره 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
سلام ببخشید چجوری ثبتنام کردین؟ یه شماره اینجا دیدم که تو واتساپ بهش پیام بدید شمارشو سیو کردم ولی و ...

‏‪0912 013 4715‬‏

به این شماره پیام بده 

من برنامه بله پیام دادم نمیدونم واتساپ داره یا نه

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂

‏‪0912 013 4715‬‏ به این شماره پیام بده  من برنامه بله پیام دادم نمیدونم واتساپ داره یا نه

بله هم پیام دادم ولی نخوندن. شما تازگیا پیام دادین؟

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4