2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

236 بازدید | 14 پست

یکم زیاده خواهش بخونین

خستم دیگه از دسته این زندگی

اگه تاپیک هامو بخونین میفهمین چ زندگیه کثیفی دارم

هزار بار به خودکشی فکر کردم

بخدا ک خستم

هیچکسو تو این دنیا ندارم که بهش تکیه کنم،با اینکه متاهلم ولی انگار اون اصلا وجود نداره،من بخاطر کارای اون معتاد شدم قرصی شدم ناراحتی اعصاب گرفتم

امشب باز سره یه مسئله ای قهر کرد الان یساعت تو حیاطه اصلا به ی ورشم نیست که من گریه کردم اعصابم خورده،همیسه همینطوری بوده،انگار من شوهرش اون زنه منه

منه خرم چون عاشقش بودم همش رفتم عذر خواهی کردم

ولی دیگه جونم به لب رسیده خستم

الان چن وقته رابطه ایم ندارم باهاش

چون خستم ازش

از یه طرفم جایی ندارم برم

کسیو ندارم واقعا

دیگه از این زندگی کوفتی خستم

مصرفم دارم تا یساعت دیگه میدونم باید از درد زمینو گاز بگیرم

واقعا دارم زجر میکشم

خودمو اسیر کردم بخاطر این آشغال،من تازه فهمیدم این اصلا ب من علاقه ای نداره الکی بعضی وقتا ازم دفاع میکنه یا نازم میکنه مثلا،فک کنم همون وقتام نعشست یچی میپرونه

اینقد ک اعصابم خورده نمیفهمم چی دارم مینویسم فقط ببخشید اگه طولانی شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینقد ضعیفی چرا میشینی ب پای کسی ک ب قول خودت مهم نیستی براش زجر میدی خودتو نمیگم طلاق بگیر ولی اینقد پیشرفت کن اینقد موفقیت تو زندگیت بیار ک ن تنها اون بلکه صدتا مثل اون در حسرتت باشن جایگاه واقعیتو نشون بده خودتو بالا ببر ن پایین قرصی شدی؟معتاد شدی؟ ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم ولی تقصیر خودته ن اون چون ضعف از خودت نشون دادی  بازم ببخشد ک اینقد واضح صحبت کردم دوس ندارم الکی دلسوزی کنم دلسوزی دیگران چیز خوبی نیس مهم اینه ک خودت باید دلت برا خودت بسوزه تا بلن شی ی کاری برا خودت انجام بدی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
چرا اینقد ضعیفی چرا میشینی ب پای کسی ک ب قول خودت مهم نیستی براش زجر میدی خودتو نمیگم طلاق بگیر ولی ...

چطوری موفقیت کسب کنم با جیب خالی؟کجا برم؟من حتی اجازه کار کردنم ندارم

اول خودتو نجات بده از اعتیاد استباهت به اون مردی که مثلا شوهرت هست

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

استارتر عزیز خیلی ناراحت شدم برات هرویین مصرف کردن واسه یه خانوم اونم مخفیانه...

بنظرمن شرایط روحیت ناشی از مصرف همون مواده

به ترک کردن فکرکن و یه آدم رازنگهدارو در جریان بزار که کمکت کنه. اونوقت میفهمی باعث تمام مشکلاتت همین زهرماری بوده

چطوری موفقیت کسب کنم با جیب خالی؟کجا برم؟من حتی اجازه کار کردنم ندارم

وا مگه موفقیت با جیب پرپوله؟ همینکه بتونی این کاراش تباهی ک میکنیو بذاری کنار از همین الان بذاری کنار دیگ سمتش نری  یه موفقیته با این وجود شوهرتم میفهمه ک با کم آدمی طرف نیس درنهایت ب شما قدرت میده کم کم مسیرهای دیگ برات باز میشه 

ناراحت نشیا ولی همینجوری جایگاه خانوما تو کشورما پایینه چ برسه ب یه خانوم معتاد مطمئن باش اگ بخوای همینجوری پیش بری همه ولت میکنن حتی شوهرت 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
استارتر عزیز خیلی ناراحت شدم برات هرویین مصرف کردن واسه یه خانوم اونم مخفیانه... بنظرمن شرایط روحیت ...

من تازه چن ماهه میکشم ولی این ۴ساله همین رفتارو داره یعنی از اولین روز زندگی

وا مگه موفقیت با جیب پرپوله؟ همینکه بتونی این کاراش تباهی ک میکنیو بذاری کنار از همین الان بذاری کنا ...

چجوری بهتون توضیح بدم ک این ماجرای اعتیاد تازه چن ماهه ولی اخلاق و کارای اون سه چهار ساله همینطوریه خستم دیگه

وا مگه موفقیت با جیب پرپوله؟ همینکه بتونی این کاراش تباهی ک میکنیو بذاری کنار از همین الان بذاری کنا ...

به درک که ولم میکنه

شما از حقوق زنا حرف میزنی ولی حق رو میدی به همسرم جالبه نه؟

به درک که ولم میکنه شما از حقوق زنا حرف میزنی ولی حق رو میدی به همسرم جالبه نه؟

ببین عزیزم این وستمون حرف بدی نزده ناراحت بشی، موفقیت یعنی یه گام مثبت تو زندگیت برداری و به دنبالش درهای بیشتری بروت بازمیشه.در شرایط شما ترک کردن خیییلی گام مثبتی هست مطمعن باش اگه ترک کنی خودت میبینی که شرایط خیلی بهتری برات فراهم میشه از هرنظر

ضمنا اینجور جبهه گرفتن شما دقیقا نشون میده مواد چقدر رو اعصابت تسلط داره و بهمت ریخته