مادرزیرپوستی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 14588 عنوان تعبیر خواب خواستگاری از زن شوهردار کسی میدونه چیه؟ 3878 بازدید | 8 پست متاهلم چند وقته همش خواب میبینم قراره بیان خواستگاریم... ینی چی این خواب تکراری؟ اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن. 1401/06/22 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرزیرپوستی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 14588 باردار نیستی؟ پریودم😁 اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
bahane26 عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 3688 منم زیاد از اینخوابا میبینم حتی بعضی وقتا عروسم میشم فکر کنم دلیلش این باشه که آرزوی یه عروسی و خاستگاری درست درمون به دلم مونده چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش. درخواست دوستی⛔
مادرزیرپوستی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 14588 منم زیاد از اینخوابا میبینم حتی بعضی وقتا عروسم میشم فکر کنم دلیلش این باشه که آرزوی یه عروسی و خاس ... خب من متاهلم و چندین بار این خوابو دیدم این چندوقت اخه اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
مادرزیرپوستی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 14588 من زمان بارداریام خواب این شکلی میدیدم زیاد خودم تو بارداریم دیگ خواب از خواستگاری گذشته بود خواب رابطه میدیدم ک مامانم میگفت بچت دختره ک دخترم شد ولی الان نمیدونم ینی چی اخه چندباااارم دیدم اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
bahane26 عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 3688 خب من متاهلم و چندین بار این خوابو دیدم این چندوقت اخه منم متاهلم و دو تا بچه دارم چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش. درخواست دوستی⛔
نیمو عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 40 منم گاها ازین خوابا میبینم و حس و حال خوبی که در خواب دارمحتی در طول روز هم همراهمه