2777
2789

متاهلم چند وقته همش خواب میبینم قراره بیان خواستگاریم... ینی چی این خواب تکراری؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیاد از این‌خوابا میبینم حتی بعضی وقتا عروسم میشم فکر کنم دلیلش این باشه که آرزوی یه عروسی و خاستگاری درست درمون به دلم مونده

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
منم زیاد از این‌خوابا میبینم حتی بعضی وقتا عروسم میشم فکر کنم دلیلش این باشه که آرزوی یه عروسی و خاس ...

خب من متاهلم و چندین بار این خوابو دیدم این چندوقت اخه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من زمان بارداریام خواب این شکلی میدیدم زیاد

خودم تو بارداریم دیگ خواب از خواستگاری گذشته بود خواب رابطه میدیدم ک مامانم میگفت بچت دختره ک دخترم شد ولی الان نمیدونم ینی چی اخه چندباااارم دیدم

خب من متاهلم و چندین بار این خوابو دیدم این چندوقت اخه

منم متاهلم و دو تا بچه دارم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔