2777
2789
عنوان

عمل لوزه

2608 بازدید | 16 پست

سلام میخوام تجربیات خودمو بنویسم که اگه یه وقت کسی نیاز داشت بخونه

۲۷ سالمه لوزه هام حفره دار و سنگ دار بود تصمیم گرفتم برم عمل لوزه خیلی میترسیدم از عمل از بیهوشی ولی دل و به دریا زدم و عمل کردم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم کمک کن

۱۹ شهریور دکتر برام وقت عمل نوشت خیلی میترسیدم در حدی که ضربان قلبم به شدت بالا بود ولی گفتم دیکه باید برم تمومش کنم یه بار برا همیشه راحت شم

رفتم بیمارستان تا کارامو بکنن برا امادگی اتاق عمل ساعت شد ۲ و اومدن دنبالم بردنم به سمت اتاق های عمل خیلی جو بدی داشت همش میترسیدم که چه اتفاقی قراره بیوفته

یکی اومد دنبالم که عملت چیه دکترت کیه و من جواب دادم فرم و پر کرد امضا کردم منو بردن به سمت اتاق عملم اتاق شماره ۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراز کشیدم تو تخت دکتر بیهوشی اومد سمتم داشت باهام حرف میزد و بهم ۴ تا امپول مختلف تزریق کرد سر دومی وقتی داشتم به لامپ بالا سرم نگاه میکردم دیدم نور داره پخش میشه پیش خودم گفتم فکر کنم دارم بیهوش میشم و دیگه چیزی یادم نمیاد حتی صحبت های دکترم یادم نیست

وقتی نیمه هوشیار بودم انقدر داشتم ناله میکردم دست خودم نبود ناخوداگاه دکترم اومد بالا سرم گفت ناله نکن خون ریزی میکنی ها دید اصلا اعتنایی نکردم به حرفش بت پرستار گفت بهم مسکن بزنن درد داشتم خیلی زیاد 

یواش یواش هوشیاریم برگشت یا ماسک اکسیژن گذاشته بودن رو صورتم ولی بازم حس میکردم دارم خفه میشم اصلا راحت نمیتونستن نفس بکشم حتی به پرستار گفتم گفت نگران نباش هیچی نیست یکم بعد اومدن دنبالم بردنم اتاق خودم خیلی درد داشتم حین بیهوشی ادرارمو کرده بودم شلوارم بهیار اومد لباسامو عوض کرد بعدش فقط میخوابیدم اصلا نمیتونستم بیدار بمونم ولی گوشام میشنید کامل میفهمیدم دورو بری ها چی میگن فقط چشمام بسته بود اومدن گفتن شروع کنه به خوردن اب مگه میشد خورد درد شدید تو گلو از یه طرف حس حالت تهوع از طرف دیگه به زور یکم اب خوردم همسرم اومد بستنی داد بهم به زور چن  قاشق خوردم

تا فردا صبح عی بیدار شدم کم کم ابمیوه خوردم تا دردم کم شه تو عمل لوزه روز اول چقدر بیشتر بخوری زودتر خوب میشی فردا صبح سرعت قورت دادنم دو برابر شد ولی درد کم نشد الان سه روز میگذره همچنان خیلی نمیتونم بخورم ولی درد دارم مخصوصا داخل گوشام درد میکنه میگن عوارض بیهوشی هست ولی من میتونم  تحمل میکنم تا خوب شم میدونم بعدش خیلی خوبه میدونم بعدش راحت میشم

من بخیه شدم و هفته دیگه بعد دکتر میام بقیشو مینوسم

تا فردا صبح عی بیدار شدم کم کم ابمیوه خوردم تا دردم کم شه تو عمل لوزه روز اول چقدر بیشتر بخوری زودتر ...

وای یاخدا منم ۲۱ سالمه و لوزه هام کوچیکه اما بخاطر سنگ لوزه و بوی بد دهان مجبورم عمل کنم 😭

من ۲۸ سالم بود به همین علت عمل کردم. بعد عمل به شدت صورتم ورم کرده بود و احساس می کردم راه گلوم بسته شده. دکتر معاینه کردن گفتن از عوارض بیهوشیه. یه آمپول زدن نیم ساعته خیلی بهتر شدم. بستنی اصلا نمی تونستم بخورم. حالت تهوع داشتم. شب تا صبح تو راهرو بیمارستان راه رفتم و خرده یخ قورت دادم. از روز چهارم گوش درد عجیبی گرفتم. دکتر برام شربت بروفن نوشت. مرتب می خوردم تا آروم شدم

افرین بهت عزیزم کاش مادرمنم روحیه تورو داشت

همیشه موفق باشی انشالله زودتر خوب بشی 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816

وای یاخدا منم ۲۱ سالمه و لوزه هام کوچیکه اما بخاطر سنگ لوزه و بوی بد دهان مجبورم عمل کنم 😭

شما عمل کردید ؟؟ منم دهنم بو میده و سنگ لوزه دارم کوچیکه ولی هر بار هی باید فشارش بدم و دوباره میاد خیلی رو مخ رفته شما چه جوری بود که گفتن عمل میخواد ؟؟

ن قراره تابستون عمل کنم فعلا درس و دانشگاه دارم  مشکلم مثل شماست سنگ لوزه و بوی بد دهان

من درد نداره اصلا فقط همین بو و سنگ داره به نظرتون دلیلی داره که جراحی کنن یا وقتی خیلی بزرگ بشه جراحی میکنن؟