من مادرم تنهاست سه ساله پدرم فوت کرده ۶۸ساله هم هست البته دبیر بازنشسته اش همش عذاب وجدانشو دارم همش میگم نمی تونم کاری براش بکنم الان اومدم شمال دلم میخواست باهام باشه ولی متاسفانه از شوهرم خوشش نمیادالبته بهش بگم میاد ولی اینقدر تو سفر ازش ایراد میگیره که میشه کوفتم البته شوهرم اصلا به روی خودش نمیاره و از حرفهای مادرم ناراحت میشه ولی عکس التماس نشان نمیده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مادر من الان ۴ ماهه تنهاست خیلی سخته حرف دلمو گفتی کاش منم میتونستم کاری کنم برا مادرم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مامانت خودش ناراحت نیس از تنهایی اش و کنار اومده میگی سفر میرن و خودشون میتونن مدیریت کنن چرا غذاب ...
مادرم مثلا خوشش میاد بگه با دخترام میرم مسافرت و اینطور به قول معروف فیس دادن ها ولی کلا اخلاق مادرم خیلی خیلی بده ولی از لحاظ مالی خسیس نیست خیلی کمک میکنه