2777
2789
عنوان

کیا مانانشون تنها زندگی می‌کنه

283 بازدید | 14 پست

من مادرم تنهاست سه ساله پدرم فوت کرده ۶۸ساله هم هست البته دبیر بازنشسته اش همش عذاب وجدانشو دارم همش میگم نمی تونم کاری براش بکنم الان اومدم شمال دلم میخواست باهام باشه ولی متاسفانه از شوهرم خوشش نمیادالبته بهش بگم میاد ولی اینقدر تو سفر ازش ایراد میگیره که میشه کوفتم البته شوهرم اصلا به روی خودش نمیاره و از حرفهای مادرم ناراحت میشه ولی عکس التماس نشان نمیده 

برای شادی روح پدرم صلوات😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر من الان ۴ ماهه تنهاست خیلی سخته حرف دلمو گفتی کاش منم میتونستم کاری کنم برا مادرم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تنهایی سخته عزیزم فقط همینو میدونم چون تجربش کردم البته بستگی به شخصیت مادرتونم داره. اگه نمیخوام ...

نه زندگی نه واسه مسافرت و اینا مادرم وضع مالیس هم خوبه با دوستاشو همکارانش مسافرت می‌ره ولی خوب متاسفانه خیلی به همه چیز گیر میده

وضعیتمون مثل همه هرجا میرم زهرمارم میشه همش به تنهایی مادرم فک میکنم 

تا بستنی فروشی سر کوچه هم برم میگم ایکاش مامانم بود

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

مامانت خودش ناراحت نیس از تنهایی اش و کنار اومده

میگی سفر میرن و خودشون میتونن مدیریت کنن

چرا غذاب وجدان داری؟

مامانت اگ احساس تنهایی داشت ب شوهرت گیر نمیداد و کلا خیلی مظلومانه کنار شما میبود. معلومه خیلی احساس تنهایی نداره

حس من اینه

واقعا اینطوره؟ من نمیدونستم دختر از ۱۸ سالگی باید بره از پرورشگاه؟ کجا اخه😔

معمولا چند دختر باهم براشون جا میگیرن

یا میزارن با دخترهای که از قبل مستقل شدن

تا یه‌ مدت ساپرت میکنن مددکارها

ولی خب بعد ۱۸ باید مستقل بشن برن

مامانت خودش ناراحت نیس از تنهایی اش و کنار اومده میگی سفر میرن و خودشون میتونن مدیریت کنن چرا غذاب ...

مادرم مثلا خوشش میاد بگه با دخترام میرم مسافرت و اینطور به قول معروف فیس دادن ها ولی کلا اخلاق مادرم خیلی خیلی بده ولی از لحاظ مالی خسیس نیست خیلی کمک می‌کنه 

مادرم مثلا خوشش میاد بگه با دخترام میرم مسافرت و اینطور به قول معروف فیس دادن ها ولی کلا اخلاق مادرم ...

خب دوتایی برید. یا سفر خانمونه

دیگه شوهرت هم اقاست تحمل میکنه یه سفر در سال میتونی بری

ولی کلا عذاب وجدان نداشته باش. رسم‌مضخرف زندگی همینه دیگه.مطمئن باش مادرت راضی نیست شما اینقد نگران باشی و لذت نبری از زندگی ات.