2777
2789

۴روز مونده ب پریودی بی بی چکم مثبت شد...ازمایش خونم نیاز ب تکراره.....دکترم بخاطر غلظت خونم و سقط قبلی ک جفت هماتوم داشت گف ب محض اطلاع از بارداری باید انوکساپارین بزنی...

شما چند ماه استفاده کردین؟و قیمتش چقد بود؟با بیمه چجوریه هر تعداد ک لازم باشه با بیمه حساب میشه یا ن مقدارش تعیین شدس؟یعنی از ی تعداد بیشتر ازاد حساب میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا آخر بارداری زدم  به ما با بیمه میدادن فک کنم بیشتر از یه تعدادی بود که نمیدادن

مثلا ماهی چند تا رو بیمه حساب میکرد یا کلا فرقی نداشت چند ماه باید بزنی فقط تعداد مشخص بود؟

مثلا ماهی چند تا رو بیمه حساب میکرد یا کلا فرقی نداشت چند ماه باید بزنی فقط تعداد مشخص بود؟

با بیمه تامین اجتماعی اگه روزی ۱دونه باشه ...من ۴۰۰۰میزنم 

۳۰ تا میدن ۷۵۰ میسه

بیه سلامت بره کل سال ۳۰ تا میدن ...آزادش نزدیک ۳ میلیون میشه دونه ای۸ ۹تومنه

دکتر برای اون ماه کامل مینوشت ولی نمیدونم یه بار چی شد اصلا یادم نمیاد که همسرم رفت بخره گفت حد مجازش گرفته ازاد حساب کرد

اگه بیمه نداشتی میتونی به دکترت بگی با دفترچه تامین کسی برات بنویسه من این کارو میکنم