2777
2789

بچه ها اول بگم ک بگید چطور این تایپکو میشه پاک کرد بعد حرف زدن پاکش کنم ترو خدا.

بعضیاتونم نگین ک  چرا اینطوری میکنی و اون خودش فلانه و فقط میخام درد و دل کنم راه حل بهم بدین 

تو اینستا ی پسره هست اسمش شکیبه فامیلیشو نمیگم مشکی پیش نیاد کیوته کنار ابروشم خط داره خودتون شاید دیدید

بلاگره ایرانیه خیلیییی روش شدم خودش تقریبا سنش کمه اما تازگیا رل زده باش میگرده اسمشو نمیگم ی وقت مشکلی پیش نیاد بعد دختره از خودش نهااایتن ۸ سال بزرگتره واقعن نمیدونم حرص دختررو میخورم از دختره بدم میاد رو پسره خیلییییی کراش زدم بد جور خیلی از صبه فکرم ازش نمیره ناراحتم تو خودمم پدرمم میگه چرا اینطوری شدی مریض شدی و... 

تزوخدااا بیاین بگین چیکار کنم حالم خوب شه😔

دوست دارم منم مثل اون بلاگر شم که شاید ی روزی شانسشو داشته باشم باش اشنا شم اما پدرممم اجازه نمیده . نمیزاره اینطوری تو اینستا مو باز بزارم یا حتی اینستاام ندارم دلم میخاد بلاگر شم ک شاید با شکیب به هم برسیم😭😔

دلمم گرفته هی میشینم عکس این رل کراشمو میبینم حرص میخورم 😕

بگین چیکار کنم ک دیگ اینطوری کراش نزنم بیخیال شم 

لطفا بگین چطور تایپکو پاک کنم دردسر نشه فقط🙏

ببخشید سرتونو درد اوردم🙏😔

🐺♥

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

نمیشه پاک کرد 

چون من پست گذاشتم توش

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌دونم کی رو میگی 

خوشگله ولی نه در ح کراش زدن😂🤷

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂
عه یعنی وقتی پست بزاریم دیگ پاک نمیشه؟ میشه اخرش گزارش بزنید🙏

حتما

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
😐🤦شکیب میگی دوس پسر فریال؟  بابا بیخیال چند سالته  من دو روز روی طاها کراش بودم اونم ...

عاره نگفتم ک مشکلی پیش نیاد😕

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)