2777
2789
عنوان

کمکم کن لطفا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 49 پست
کاش سز میکردم😔

من بايدسزارين ميشدم دكتربيشعورم نيومداينام ماما بودن با كاراموز ريختن سرم قلبمم مشكل داره مردم ينى 

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکیش کلا باز شد افتاد  بقیه بخیهامو امشب نگاه میکنم ببینم گره داره یانه😭بسکه اناناس خوردم ...

يدونه اشكال نداره مواظب باش بقيه جوش بخوره قرصاروسروقت بخور خوب ميشى

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
من بايدسزارين ميشدم دكتربيشعورم نيومداينام ماما بودن با كاراموز ريختن سرم قلبمم مشكل داره مردم ينى&n ...

اخی عزیزم من نمیدونستم اینقد عذاب داره وگرن اختیاری میرفتم سز .همه میگن درد طبیعی فقط لحظه زایمانه😭😭

من با شیاف دیکلوفناک دردشو آروم میکردم بازم نا یک ماه نمیشدبشینم فک میکردم دیگه نمیتونم راه برم دیگ نمیتونم بشینم ازبس اذیت بودم تا یک ماه با آب ولرم وبتادین میشستم سوزشش بهتر میشد 

مو به تنم سیخ شد یادم اومد

اخی عزیزم من نمیدونستم اینقد عذاب داره وگرن اختیاری میرفتم سز .همه میگن درد طبیعی فقط لحظه زایمانه😭 ...

يه بلاهايى سر آدم ميارن انگاروحشين 

ديكه بهش فكرنكن وفقط بخودت برس 

زودزودخوب ميشى مطمئن باش

بدنم دیر زخمش خوب میشه توروخدا برام دعا کنید ،تاحالا لذت بچمو نبروم چون ننشستم تاحالا ک بغلش کنم ، خیلی درد دارم ادیتم ،الانم بچم داره شیر میخوره ببخشید اگ جوابتونو ندادم 😔 ب هیشکی توصیه نمیکنم طبیعی باشه😭

این پیامو تو تاپیک خودم بهت جواب دادم👇👇👇

سلام عزیزم. قدم‌نورسیده مبارک.

😑😑😑😑معلومه جوش میخوره

من این تاپیکو زدم که بگم به هیچ وجه سراغ دوباره بخیه کردن نرین

جوش میخوره خودش

قدیم مگه بخیه میکردن؟مادربزرگم میگه خودمون جوش میخوردیم

خداروشکر داخلی هات که جوش خورده

بیرونی هام خوب میشه

فقط نکاتی که نوشتم تو این تاپیک و در جواب بقیه زیر همین تاپیک‌بخون و عمل کن.

اصلا نگران نباش.

در دیرترین حالت تا چهلم بچت خوبه خوبه میشی

تازه زودتر ازون خوب میشی

من یه ماهه خوب شدم

زخمم خیلی عمیق بود

فقط پماد الفا نزنی که بدتر باز تر میکنه زخمو

فقط عسل طبیعی‌بزن و گاز استریل بزار روش

و سویق سنجد بخور عالیه

ففط چیزای ملین بخور که هرروز معدت کار کنه

عنبر نسا هم اگر داری دود بده 

انشالله خوبه خوب میشی نگران نباش عزیزم😘😘😘

این پیامو تو تاپیک خودم بهت جواب دادم👇👇👇 سلام عزیزم. قدم‌نورسیده مبارک. 😑😑😑😑معلومه جوش م ...

قربونت برم ممنونم ازت 

پماد الیز میزنم شوهرم برام میزنه میگه بهتر شده خداروشکر (برادلخوشیم میگه یا جدی الله اعلم)

عنبرنسا هم دود میدم (بعدش خیلی حالت پریودی میشم دل درد میشم )اما عفونتم انگار کم شده 

با سشوار خشک میکنم پد هم نزاشتم ک باد بخوره بهتر و زودتر جوش بخوره ، ممنونم ازت که جواب دادی عزیزم خداخیرت بده ان شا الله 

دلم اروم گرفت با پیامت 😍😍بعضیا ک میان پیشم  چقد نا امید کردن 

این پیامو تو تاپیک خودم بهت جواب دادم👇👇👇 سلام عزیزم. قدم‌نورسیده مبارک. 😑😑😑😑معلومه جوش م ...

فقط عزیزم سویق سنجد با چی بخورم چطوری بخورم ؟برا بچه ضرر نداره چون شیر خودمو بهش میدم ؟ خودمم ب شیر دلبنیات حساسیت دارم با چی بخورم