2777
2789
عنوان

کمکم کن لطفا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 49 پست
۴۰تا داخلی وبیرونی باهم ؟؟؟چقد زیاد😭😭😭😭😭منم داخلی زیادخوردم بیرون هم ۷تاخوردم ک همش باز شدن .خد ...

بله دوساعت تمام داشت بخيه ميزدفقط

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتی بیوتیک داد متاسفانه زیاد نخوردم فک نمیکردم زخمم باز بشه چون خیلی مراقبش بودم شستشو و سشوارو زود ...

خب اشتباه کردی از داخل هم زخمه گل . هرچی هم از بیرون بهش برسی جوابگوی زخم داخل نیست . شروع کن سر ساعت و مرتب بخور . دردت بخاطر عفونته شیاف بذار

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

دکتر فقط پماد الیز داد گفت بزن خوب میشی 😔مگه میشه زخم باز با ی پماد خوب بشه آخه

اسپرى نيواشا اگه باشه عاليه هم عفونتو ميبره هم زخموجمع ميكنه اما وقتى ميبينى كامل بازشده ازهم فاصله گرفته برودكتر

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
بنظرم يه دكترديگه برو 

پریشب دکتر زنان بودم معاینم کرد گفت بیرونیا باز شده عفونت کردی ولی داخلیا خوبه ، پماد دادگفت همینو بزن دیگ‌نگفت بخیه لازمم یان ، اگ‌لازم باشه هم نمیزنم😭😭😭😭😭😭😭از هرچی بیمارستان و زایمانه متنفرم 

اسپرى نيواشا اگه باشه عاليه هم عفونتو ميبره هم زخموجمع ميكنه اما وقتى ميبينى كامل بازشده ازهم فاصله ...

پماد الیز نوشت گفت خیلی خوبه و قویه ۱۷۰گرفتم گفتم‌کاش ی میلیون باشه ولی خوب بشم از بس دردکشیدم این ۱۱روز دیگ مرگ لازمم

پریشب دکتر زنان بودم معاینم کرد گفت بیرونیا باز شده عفونت کردی ولی داخلیا خوبه ، پماد دادگفت همینو ب ...

خيلى وحشتناكه مخصوصا كه اصلا رحم ندارن وحشيانه معاينه ميكنن نميگن بخيه خورده

اماببين خودت آينه بذارنگاه كن اكه بيرونيا گره بخيه هابازنشده انتى بيوتيك بخورخودتوخشك نگهدار سرمم خواستى بشور خوب ميشى 

امااگه نخ بخيه هابازشده يه دكترديگه برو اين دكتروببخيال

خيلى وحشتناكه مخصوصا كه اصلا رحم ندارن وحشيانه معاينه ميكنن نميگن بخيه خورده اماببين خودت آينه بذار ...

اره یکیش کلا باز شد افتاد 

بقیه بخیهامو امشب نگاه میکنم ببینم گره داره یانه😭بسکه اناناس خوردم ترکیدم