2777
2789

حال دلت که خوب باشد

همه دنیا به نظرت زیباست

حال دلت که خوب باشد

حتی می شوی همبازی بچه ها

و چقدر لذت دارد

که آدم حال دلش خوب باشد.

حال دلت تا همیشه خوب🌸🌸

او خداوند ناممکن‌هاست 

در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی...

:) خـ❤ـدایا هر کی امـضامو مـیخونه،سـال بـعد هـمین مـوقع تـو آرزوهـاش زنـدگی کـنه❤خـوش بـاش کـه هـر کـه راز دانـد، دانـد کـه خـوشـی خـوشـی کـشانـد... :)❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم اینه حال دلم‌ خوب نیس💔 ببخشید اگه انرژی منفیم😔 خودمم‌ نمیدونم چمه چند روزیه از اون دختر شوخ ...

آخی عزیزم🥺

از زندگیت خبر ندارم و نمیخوام نصیحت کنم فقط توکلت به خدا باشه و قوی باش ❤️☺️

من شوهرم تنهامون گذاشته . فقط میره بیرون . به من و بچه ام وقت نمیزاره. استراحت مطلقم . نمیفهمه . کمک ندارم . نمیدونم چکار کنم . زندگیمون داره روز به روز بدتر میشه. مستاجریم. پول پرستار هم نداریم . چیکار کنم . بیرون هم نمیتونم ببرم . حال روحی خیلی بدی رو داریم میگذرونم.

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
من شوهرم تنهامون گذاشته . فقط میره بیرون . به من و بچه ام وقت نمیزاره. استراحت مطلقم . نمیفهمه . کمک ...

فقط تلاش میکنیم زنده بمونیم . یه لقمه نونی برسه بهمون . روز رو با سختی و غصه و مریضی شب میکنیم. 

بمیرم برات حل میشه به امید خدا

اگه اتفاق بدتری نیفته منم امیدوارم . ولی شوهرم بچه ام رو تهدید کرد اگه یه بار دیگه این کارو کنی شلوغ کنی از پنجره و خونه پرتت میکنم بیرون .