2777
2789
عنوان

اضافه وزن بارداری

305 بازدید | 17 پست

سلام دوستان اونایی که باردارن یا تازه زایمان کردن چقد اضافه کردین تو ۹ ماه؟ من وزنم ۸۰ و قدم ۱۷۰ هست دکترم گفته ۱۰ تا نهایت باید اضافه کنی چون وزنت زیاده الان ۷ روزه که وارد ماه سوم شدم و هنوز هیچی اضافه نکردم  رعایت میکنم برنج و نون و چربی و شیرینی نمیخورم بیشتر میوه و اجیل و سبزیجات میخورم ، بعد زایمان چقد طول میکشه وزن زیاد شده کم شه؟ از روز اول گن ببندم خوبه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۸ کیلو اضافه کردم موقع زایمان ۱۰ کیلو کم شدم در عرض ۳،۴ ماهم ۷،۸ کیلو دیگه کم کردم.   چیزی و حذف نکن ممکنه بدنت کمبود ویتامین بگیره که خطرناکه ، همه چی بخور ولی به اندازه پرخوری نکن.   اگه طبیعی هستی بعد یک ماه اگرم سزارینی بعد ۶ هفته شکمتو ببند زود نبند ممکنه چسبندگی رحم بگیری

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
من ۱۸ کیلو اضافه کردم موقع زایمان ۱۰ کیلو کم شدم در عرض ۳،۴ ماهم ۷،۸ کیلو دیگه کم کردم.   چیزی ...

ینی ۱۰ کیلو کم شد بعد زایمانت؟ به من گفت برنج و نون و شیرینی رو باید حذف کنی و نون سنگک بخور کم 

ینی ۱۰ کیلو کم شد بعد زایمانت؟ به من گفت برنج و نون و شیرینی رو باید حذف کنی و نون سنگک بخور کم  ...

اره موقع زایمانم ۱۰ کیلو وزنم کم شد ۸۲ کیلو بودم شدم ۷۲ الانم شدم ۶۶  ، ۹ ماهه زایمان کردم.    هرچی میلت میکشه بخور ولی به اندازه.    منکه ویار شیرینی داشتم روزی نبود که کیک و شکلات نخورم

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
اره موقع زایمانم ۱۰ کیلو وزنم کم شد ۸۲ کیلو بودم شدم ۷۲ الانم شدم ۶۶  ، ۹ ماهه زایمان کردم. &nb ...

ممنونم عزیزم ، ینی میشه منم بعد زایمان ۱۰ کیلو کم کنم؟ شما ورم داشتی؟ اخه بچه ۳ کیلو بایذ و ۲ کیلو تهایت کیسه اب و جفت کلا پنج تا کم میشه 

من 16 هفتمه،تا حالا 3 کیلو اضافه کردم. همه چی هم میخورم

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
ممنونم عزیزم ، ینی میشه منم بعد زایمان ۱۰ کیلو کم کنم؟ شما ورم داشتی؟ اخه بچه ۳ کیلو بایذ و ۲ کیلو ت ...

اره من از چن نفر پرسیدم اوناهم گفتن موقع زایمان حدود ۱۰ کیلو کم شدن

وزن کیسه آب خیلی بیشتره آب سنگینه

ممنونم عزیزم ، ینی میشه منم بعد زایمان ۱۰ کیلو کم کنم؟ شما ورم داشتی؟ اخه بچه ۳ کیلو بایذ و ۲ کیلو ت ...

اره ورمم داشتم

من اولای ماه نهم هستم ۱۸ کیلو اضافه کردم. تا ماه پنجم وزنم ثابت بود ولی بعدش اضافه کردم دکتر بهم گفت اضافه وزن داری و رژیم غذایی رو رعایت کن ولی اصلا واسم مهم نیس چون بچه باید وزن بگیره

من اولای ماه نهم هستم ۱۸ کیلو اضافه کردم. تا ماه پنجم وزنم ثابت بود ولی بعدش اضافه کردم دکتر بهم گفت ...

غزیزم اخه بچه ۱۸ کیلو رو همشو جذب نمیکنه که یچه نهایت ۴ کیلو بشه برای خودت ضرر داره 

۱۰ کیلو نرمالشه همه اضافه میکنن. بعد زایمان بعضیا زیاد کم میکنن بر میگردن به وزن قبلی بعضیا هم کم کم . من بارداری اولم ۶۰ کیلو بودم شدم ۷۳ . ولی تو همون وزن هم موندم . بعد پنج سال شده بودم ۶۸ که دوباره حامله شدم ولی به خاطر ویارم اولش وزن کم کردم شدم ۶۶ بعد آخر بارداریم ۷۶ بودم الان ۷۲ هستم. شیر هم میدم. ولی وزنم تغییر نمیکنه

من اولای ماه نهم هستم ۱۸ کیلو اضافه کردم. تا ماه پنجم وزنم ثابت بود ولی بعدش اضافه کردم دکتر بهم گفت ...

منم اولای ماه نهمم ۱۸ کیلو زیاد نیس؟دکتر ب من ک ده کیلو اضافه کردم میگه حواستو جمع کن زیاد نشه وزنت 

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir