2777
2789
عنوان

آزمایشم مثبت شد

496 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

قرار شد خبر بدم بهتون

جواب ازمایش بتا هم مثبت شد

الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز شه

خیلی خوشحالم بعد یه سال انتظار 🌹

خدایا ب دلامون آرامش بده

مبارک باشه قشنگم💙

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

خدارو شکر 😍❤️💞 مبارکه مامان خانومی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم😍،خیلی خیلی مبارکه ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشی و خودت بچت سلامت باشید...

حالا که بارداری میشه از ته دلت برای شفای من دعا کنی؟؟؟مبتلا به تومور بدخیم شدم.دختر منم ۲ ماهشه..ممنون آبجی

عزیزدلم😍،خیلی خیلی مبارکه ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشی و خودت بچت سلامت باشید... حالا که با ...

الهی ک‌زود خوب شی عزیزدلم ♥️

خدایا ب دلامون آرامش بده
مبارک باشه....برای دعا هم ممنون.کاش منم بیام همین تاپیکو بزنم....چقدر منتطر بودی؟چند سالته؟؟

از مرداد پارسال اقدام بودم و دکتر میرفتم 

ماه پیش دکتر برام عکس رنگی رحم نوشت 

انتظار نداشتم واقعا باردار شم چون این ماه دارو هم نخورده بودم

ولی خدا رو شکر باردار شدم

تنبلی تخمدان یا همون pco داشتم و پریود به شدت نا منظم 

خدایا ب دلامون آرامش بده
از مرداد پارسال اقدام بودم و دکتر میرفتم  ماه پیش دکتر برام عکس رنگی رحم نوشت  انتظار ند ...

عزیزم.من ۳۴ سالمه ....یکسال اقدامم .تنبلی هم دارم.....گفت با قرض لتروزول نشد می دم لوله هات رو بری عکس بگیری.....درد داره؟؟؟؟؟قرص هم بهت داد؟؟؟؟؟؟برام خیلی دعا کن

مبارک باشه عزیزم تو رو خدا حالا ک باردار شدی برای منم دعا کن دو ساله که چشم انتظارم دیگه خسته شدم

ایشالله زود دامنت سبز بشه عزیزم

بخدا منم میومدم اینجا میخوندم با خودم میگفتم کی میشه منم اینجا بنویسم ک باردار شدم 

انتظار نداشتم ب این زودی بشم

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم.من ۳۴ سالمه ....یکسال اقدامم .تنبلی هم دارم.....گفت با قرض لتروزول نشد می دم لوله هات رو بری ع ...

منم ۲۷سالمه

یه سال اقدام بودم

نشد

دکترم رو‌عوض کردم ماه پیش قبل پریودم

دکترم عکس رنگی رحم نوشت

درد داشت ولی به دردش می ارزید 

در کمال ناباوری این ماه بدون هیچ دارویی باردار شدم 

خدایا ب دلامون آرامش بده