2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید خیانت

2722 بازدید | 174 پست

شوهرم برای بار دوم خیانت کرده بهم

و اینبار با حدودا ۵۰۰ تا زن .س. ک چت کرده تو تلگرام

دو هفته پیش متوجه شدم

تو شهر ما کار نمی کنه  شغلش یه شهر دیگه است و زیاد خونه نمیاد  

من واقعا مشکل جنسی و ظاهری ندارم و خیییلی بهش می رسم

ولی ظاهرا فایده ای نداره

مشاور گفت این یه اختلال جنسیه که داره و باید درمان بشه

و نباید آسون بخشیده بشه

مشاور بهش گفت بازد در کنار درمان یه تضمین محکم بدی

من حق طلاق خولستم ولی قبول نکرد و گفت سرم بره هم حق طلاق نمی دم

مشاور گفت یه بخش خونه رو به نامش کن  گفت اصلا....

حالا مشاور بهم گفته خودت چه پیشنهادی داری

من هیچی به ذهنم نمی رسه 

لطفا اگه چیزی به ذهنتون می رسه راهنماییم کنید 

چه تضمینی غیر از این دو تا هست

نمی خوام بدون تضمین ببخشمش چون خیلی وقیحه  و الانم نمی تونم وارد پروسه طلاق بشم چون پسرم کنکوریه و آسیب جدی می بینه

این دیگه درست شدنی نیست 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسر شما علاوه بر اینکه خیانت کار هست اصلا از کارش مشخصه پشیمون نیست و جای بخشش نداره که تضمینی بخواد گرفته بشه اونم از کسی که 500 بار اینکارو انجام داده 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بهش بگو اگه یه بار دیگه تکرار کنی و نریم پیش روان درمان مهریه مو می گذارم اجرا

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

واییییی بهش فرصت نده، من ۱۰ سال بهش فرصت دادم، ولی درست نشد، دارم طلاق میگیرم. البته من دو سال پیش وکالت طلاق رو گرفتم ازش، یه ماشین هم برام خرید به اسم خودم. کاش همون وکالت طلاق رو میداد بهت‌.

🙂😊