2777
2789
عنوان

کسایی که با عشقشون ازدواج نکردن😔

1496 بازدید | 59 پست

سلام دوستان من و عشقم به دلایلی مخالفت به هم نرسیدیم و واقعا نمیتونم فرد دیگری رو بپذیرم 

توی آشناهای شما یا خودتون کسی بوده که با عشقش ازدواج نکرده باشه الان زندگیش چطوره؟؟؟ 

اگه پسری دختری رو رها کرده و ازدواج کرده بوده الان زندگی دختره و پسره چجوره؟؟؟

من پسره گذاشت رفت . سر هیچ و پوچ همه چی هم خوب بود الان یکسال میگذره هنوز برام سواله چرا رفت اخه قبلش برای ازدواج با مادرم هم حرف زده بود. الانم با یه دختره دیگس. امیدوارم سزای کار زشتش رو ببینه چون روزای سختی رو بعد رفتنش برام ساخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من یکیو دوس داشت باهاش ازدواج نکرد.یعنی نزاشتن خانوادم.با یکی دیگه ازدواج کرد خرروز داره خیانت میبینه رفته شمال زندگی میکنه دوتاهم بچه دارن.اون اقاهه که اول خواستگارش بود همسایه ماهستش.به قدری با وقار و اقاس که خدا میدونه.اما به خواهرم نمیگیم که چقدر خوشبخته...میگیم شاید غصه بخوره.اما خواهرم فراموشش کرده

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
من پسره گذاشت رفت . سر هیچ و پوچ همه چی هم خوب بود الان یکسال میگذره هنوز برام سواله چرا رفت اخه قبل ...

وا بره بهتر بهش فکر نکن.منم یکی عاشقم بود پاسخ موندم سه سال همش می‌گفت کارم استخدامی بشم میام منم ولش کردم تازه بعد دوسال جدایی الان شنیدم از یکی کارش جور شده 😂

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙

من 12 سال گذشته ازدواج کردم بچه دارم همه چی وب بود تا اینکه اونم ازدواج کرد الان همش دارم پیج دختره رو رصد میکنم ببینم چی بیشتر ازمن داشت چرا اونو انتخاب کرد ولی منو نه فکرم خیلی درگیره .............

ولی کلا از اینکه باهاش ازدواج نکردم خوشحاللم فقط یه سری سوال های بی جواب دارم همین

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من پسره گذاشت رفت . سر هیچ و پوچ همه چی هم خوب بود الان یکسال میگذره هنوز برام سواله چرا رفت اخه قبل ...

من موهام سفید شده 

به هیچ مردی نمیتونم دل بدم ازدواج کنم دیگه 

زندگی برام زهر شده 

خواهر من یکیو دوس داشت باهاش ازدواج نکرد.یعنی نزاشتن خانوادم.با یکی دیگه ازدواج کرد خرروز داره خیانت ...

برای ما خانواده ی پسره نذاشتن 

با طلسم مارو از هم جدا کردن 

از نظر روحی من نابود شدم داغون شدم 

من 12 سال گذشته ازدواج کردم بچه دارم همه چی وب بود تا اینکه اونم ازدواج کرد الان همش دارم پیج دختره ...

وای بیخیال ارزشی ندارن ذره ای... .من ک خودم کات کردم اون داره حسرت میخوره ۳۶سالشه تازه استخدام شده مجردم هست هنوز 

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙