2777
2789
واقعا ؟؟ از صبح تا شب خونه ای هرروزم ؟  خب بهشون خودت برو تذکر بده

آره واقعا تنهام

شاید کمتر کسی بتونه مثل من دوام بیاره

ولی من همیشه دارم تلاش میکنم کم نیارم ادامه بدم...

ورزش میکنم، نرم افزار یاد میگیرم، میرقصم ،  زبان کار میکنم 

اینکه اینهمه مدت تنها باشی و افسرده نشی خودش یه جنگه با دنیاست

حالا یه ازخدا بیخبرهایی مدام اذیتت کنن

نمیدونم دیگران چیکار میکنن اگر جای من باشن :)

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

آره واقعا تنهام شاید کمتر کسی بتونه مثل من دوام بیاره ولی من همیشه دارم تلاش میکنم کم نیارم ادامه ...

حالا فکر کنین چقدر باید قوی باشی که تنها کسی که اینجا داری ، عشقت ، کسی که به خاطرش اینهمه دور شدی از خانوادت،  همیشه هواشو داشتی ، ۴ سال نامزد موندی ، دم نزدی ، خانوادش به هر طریقی نیشت زدن و سکوت کردی....

به خاطر عشقت غرورتو شکستی

چون فکر میکردی ارزششو داره

اون شده بود نفر اول زندگیت...

دریغ از اینکه جنس اون مرد هست و من زن ، مردی رو سراغ ندارم که مثل زن عاشق بشه....

متوجه میشی کم کم ، که کجای کاری...

میفهمی تو نفر اول زندگیش نیستی، همیشه خانوادشه همیشه...

فکر میکردی رفیقه و زخمی ترین جای قلبت رو بهش نشون میدی :)

چه حماقتی... و اون درست از همونجا زخمی ترت میکنه.

عشق خیلی خطرناکه، تا جاییکه یهو میبینی همه چیزو باختی و هیچی برات نمونده:)

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر کنین چقدر باید قوی باشی که تنها کسی که اینجا داری ، عشقت ، کسی که به خاطرش اینهمه دور شدی ا ...

همین بحث دیروز رو فقط بگم...

یه روزی از همین روزا بهم گفت میخوام پدرومادر بفرستم کربلا ، چیزی نگفتم و لبخند زدم

چند روز پیش مادرم زنگ زد گفت قرار شده با داییم و خالم و یه عده از خانواده مادرم بعد عید برن کربلا گفت دوس دارم شما هم بیاین، گفتم انشالله خدا بخواد و جور بشه میایم...

اینو به همسرم گفتم هیچی نگفت.

تا اینکه رفت خونه مادرش و وقتی برگشت

بهم گفت به مادرم گفتم تا َ شمارو نفرستم خودم نمیرم کربلا!

باز هیچی نگفتم و نگاهش کردم

دیروز لابلای حرفامون بهش گفتم خیلی ناراحت شدم این حرف رو زدی ، تو دیگه تنها نیستی منم هستم و نمیتونی جای من تصمیم بگیری، گفتم چطور برادرت با زنش مله عسلشون کربلا رفتن، پدر مادرت جلوشون قربونی کردن

منکه دلم بچه میخواد و دوس دارم از آقا بطلبم ، شوهرم باید این حرف رو بزنه...

خلاصه کلی حرف بارم کرد از دیروز ساعت ۳ ظهر قهر کرد و رفت.

واقعا دنیا جای مهربون بودن نیست.

اینجا هرچقدر سنگدلتر باشی زندگیت راحتتره