همین الان یه نفرو دیدم رفت دستشویی دراومد دستهاشو نشست تازه دست چپش رو که باهاش خودشو شسته بود رو با شلوارش پاک کرد سوالم از دوستانِ دست نشسته این هست که آیا مریض نمیشین در دراز مدت؟ به نظر شما دوستانِ دست نشسته آیا ما در اشتباهیم یا شما؟لطفا دست نشورها بیان.
دسشویی کوچیک یا بزرگشاید کوچیک بوده بعد دست نزده به خودش
من کوچیکو فقط اب میگیرم دست نمیزنم ولی خب شلنگ الوده ست دستمو میشورم حالا نمیدونم چرا اون نشسته🤷🏻♀️🤔
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا باز این یکم خوبه من تو خیابون وایستاده بودم میبینید کنار آبسرد کن ها یه لیوان میزارن یه زنه اومد همونجوری پر کرد لیوان رو خورد🤢 من اصلا با اون لیوانه هیچوقت نخوردم یا با دست میخورم یا همیشه لیوان تو کیفم هس
من نمیشورم بعضی اوقات چندشم خودتونید الان جبهه نگیرید خودتونم همینید😂
نه باور کن مگه میشه نشست!؟
عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل ..... سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم