2777
2789
عنوان

ترکای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سره چی؟  قضیه چیه؟

بالا گفتم بهت عزیزم

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
جوابش رو پیدا کردی به منم بگو  الان من تو یک تاپیک دیگه بودم داشت دعوا می شد نی نی یار اومد قف ...

هر چند وقت یبار سر ی قومی دعواس 🤦🏻‍♀️

یبار عرب و عجم

یبار ترک و ...

یبار میان ب لرها توهین میکنن

خیلی زشته واقعا 😐😐😐

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
یکی اومد گفت من عربم و بابام و عربا از ترکا خوششون نمیاد ، کاربرای دیگه ای ام از قومیتای دیگه اومدن ...

اره توهین خیلی بده .هرکی یه شخصیتی برا خودش داره 

یکی اومد گفت من عربم و بابام و عربا از ترکا خوششون نمیاد ، کاربرای دیگه ای ام از قومیتای دیگه اومدن ...

اون خوشش نیاد بدرک چرا همه عربهارو قاطی کرده؟ اینا فقط میخوان قومیت هارو ب جون همدیگه بندازن 

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
هی  این جور مواقع آدم باید یک گوشش در باشه یک گوشش دروازه

اگه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه دور از جون سوار آدم میشن میگن اینا نفهمن نمی‌فهمن که

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

خب من از ترک ها خوشم نیاد مگ باید اسلحه بزارید رو سرم ادم و بگید غلط میکنی ک خوشت نمیاد؟ فازتون؟ این تاپیک هم بترکه باز یه ترک دیگ میپره تاپیک میزنه میگه وااای ما ترک ها فلانیم بهمانیم جمع کن بابا جوگیرهای خودنما