2777
2789

پسر عموم ب مامانم گفته از ایناز خوشم میاد و....ولی خب کلا من ازدواج فامیلی دوست ندارم پسر عمومم هم وضع مالی خوبی داره خوشکلم هست ولی کلا از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد،،ب نظرتون ردش کنم؟کیا ازدواج فامیلی کردن و راضین؟

از فامیل خواستگار داشتم‌. خوتیپ خوش هیکل و زیبا باکلاس پولدار‌ گفت برام ماشینم میخره میندازه زیر پام .

ردش کردم 

از ازدواج فامیلی متنفرم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ردش کن 

من ازدواج‌ فامیلی کردم مثل چی پشیمونم ،غریبه رو هم دوست ندارم مثلا اشنا خانوادگی یا همشهری رو ترجیح میدم 

ازدواج فامیلی چیه اگه مادشوهرم عمه ام نباید الان باهاش کامل کات میکردم همین الانم دوست ندارم ببینمش از بس ادم بی خودیه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلی ک بهتره از روحیاتش خانوادش از اخلاقش همه چیش خبر داری غریبه بده ک اصلا نمیدونی طرف تو چه خانواده ای بزرگ شده و چ اخلاقایی داره ... غریبه ریسکش خیلی بالاست ممکنه خوب دربیاد و ممکنه بد ... من ب شخصه ترجیحم همیشه فامیل بود کسی ک اصل و نسب شو بشناسم

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

به حرف اینایی که میگن ازدواج فامیلی بده و ... گوش نکن تنها چیزی که مهمه اینه که طرفت ادم باشه ، خودش و خانوادش قیافشو که دوست داری وضع مالیشم که عالی با اخلاقش اشنا شو ببین چجوریه چند سالتونه؟

ایول کار خوبی کردی

گریه کرد گفت امروز میام خواستگاری . گفتم نه ..بعدش 

الان با غریبه ازدواج کردم . و خوشبختم . 

و پسرخالمم با غریبه ازدواج کرده و بشدت پشیمونه از ازدواجش . و همه جاهم میگهد

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به حرف اینایی که میگن ازدواج فامیلی بده و ... گوش نکن تنها چیزی که مهمه اینه که طرفت ادم باشه ، خودش ...

اره خب ولی پسر عموم رو خیلی کم میبینم شاید سه ماهی ی بار اونم ت مهمونی ها و نمیدونم اخلاقش چجوریه و...20سالمه گلم

ردش میکنم بره اخه میگین میترسم بدتر😂😐

نمیدونم عزیزم شاید من الان دارم این حرف رو از اعصبانیت میزنم 

ولی فامیل ببخشیدا خیلی رک بگم  گوز بزنید همه خبر دارن از بس مزخرفه  ، حالا تو‌می خوای اشنا خودش رو بسنج رفتار بچه‌ننه تو نداشته باشه بی عرضه نباشه اوکی دیگه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

وواای از ازدواج فامیلی متنفررررم، همینطوری حوصله فامیل رو ندارم چه برسه بخوام باهاشون وصلت هم کنم، من داداشمو توی فامیل زنش دادیم با اینکه نه اذیت میکنیم نه ادم شوهریم( واس تعریف نمیگم واقعا عین خواهرم میبینمش) ولی اینقدر همیشه پررو و طلبکاره و حرفمونو تو فامیل پخش میکنه که ذله شدیم.‌ ولی خواهرمو به غریبه دادیم سال تا ماه ادمای دامادمون رو نمیبینیم و احترام همدیگه رو هم داریم.. فامیل هرچی ام خوب باشه و بگید میشناسم تا باهاش زیر یه سقف نری اخلاق اصلیش دستت نمیاد.. وگرنه منم دخترداییم قبل ازدواج عالی به نظر میومد بعدش دیدیم اوه اوه اینا چه اخلاقای مزخرفی داررن..

«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا می‌کند✨

همه مثل هم نیستن شاید پسرعموت و خونوادش از صدتا خواستگار غریبه بهتر باشه، خودت بشین ببین چقدر به معیارهات نزدیکه و همه چیو درنظر بگیر.. انشاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم

«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا می‌کند✨