2777
2789
نون پنیر با خیار گوجه🤓😂

به به منم الان خوردم 😂😜

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورشت کلم 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
ناهار خوردی؟

ن نهار کجا بود صبحونه خوردم خاااک تو سرم کننن😂

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍
اسی به من نون پنیرو واسه ناهار پیشنهاد داده

والا من از همجا بی خبر نمیدونم مامانم هی چی پخته الان بیدار شدم مامانم‌صبحونه گذاشت بود رو میز خوردم😂

رفتم تو اتاق😐😂

اش با حبوبات درست میشه و مقداری سبزی میذارین بپزن بعد خمیر درست میکنیم با تیغ درشت رنده رنده میکنیم ...

واااای به به چقدر دلم خواست عالیه، 😋😋😋😋

خیلی لطف کردی عزیز دلم، مرسی عزیزم❤️❤️❤️❤️