2777
2789
عنوان

اموزشگاه زبان

71 بازدید | 14 پست

سلام من کلاس یازدهمم قبلا زبان میرفتم ولی ول کردم که خب متاسفانه فراموش کردم از اول تابستون دارم میخونم خودم میخوام الان کلاس زبان ثبت نام کنم چه کلاس زبانی رو پیشنهاد میدید؟

تهرانم..

خودم بین کیش و زبانکده ملی موندم بنظرتون کدوم؟

البته اینم بگم شعبه های اصلی نیست از شعبه های فرعیه..

سفیر رو پیشنهاد میکنم

اخه میگن خیلی کشش میده چیزی که شاید بقیه جاها تو ۴ ماه اینا تدریس کنن یک سال طول میکشه

شما خودتون رفتید؟بیشتر رو چی تمرکز دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن خیلی کشش میده چیزی که شاید بقیه جاها تو ۴ ماه اینا تدریس کنن یک سال طول میکشه شما خودتون ر ...

بله رفتم بیشتر رو اسپیکیینگ کار میکنن و اتفاقا به نظرم خیلی کوتاه تر از آموزشگاه های دیگه است چون هم حجم کتاب ها سبک تره هم ترم ها کوتاه تر ولی تو هر یک صفحه کتاباش کلی مطلب داره

به نظر من یه اموزشگاه بهت معرفی میکنم کارشون عالیه من هیچی بلد نبودم شدم ۱۹/۷۵ تو بوشهره انلاین هم ...

انلاین نمیتونم یعنی یاد نمگیرم خیلی کسل کننده میشه شعبه ندارن تو تهران؟

میتونید با ایشون هم صحبت کنید  هزینه شم خیل کمه جای دیگه 700 تومنه

نه مجازی نمیتونم این چند سال مجازی بودن مدرسه خیلی بد بود قابلتشو دیگه ندارم😂💔بازم ممنون😁

عزیزم سوال کردم تهران هم دارن

مرسی واقعاا

بیشتر رو چی کار میکنن اسپیکینگ گرامر 

بعد میدونید چند سال طول میکشه حدودا

و اینکه چه کتابی رو تدریس میکنن

مرسی واقعاا بیشتر رو چی کار میکنن اسپیکینگ گرامر  بعد میدونید چند سال طول میکشه حدودا و اینک ...

اسپیکینگ گرامر و ریدینگ 

عزیزم اصول مقدماتی ۲/۵

کتابم خودشون تایپ میکنن و چاپ میکنند