2777
2789
عنوان

افسردگی نوجوانان

470 بازدید | 2 پست
 🍂 افسردگی در نوجوانان یک مشکل جدی ذهنی است که می‌تواند احساس ناراحتی و بی انگیزگی دائمی را در پی داشته باشد. این نوع افسردگی در نحوه تفکر، احساسات و رفتار های نوجوان شما اثر می‌گذارد و می‌تواند مسبب مشکلات احساسی، عملکردی و فیزیکی او شود. اگرچه افسردگی در هر موقعیتی در زندگی می‌تواند رخ دهد اما ممکن است علائم افسردگی در نوجوانی و بزرگسالی متفاوت باشد.

🍃 تغییرات احساسی:احساس ناراحتی که شامل گریه نیز می‌شود و هیچ دلیل مشخصی ندارد. احساس ناامیدی و پوچی، عصبانیت و پرخاشگری، بی انگیزگی حتی در امور عادی روزانه، بی توجهی و یا ایجاد نزاع با خانواده و دوستان، کاهش عزت نفس، احساس گناه و بی ارزشی، تمرکز بیش از حد بر روی شکست‌های گذشته و بزرگنمایی اشکالات خودشان، ساسیت بسیار زیاد نسبت به شکست، مشکلات فراوان در فکر کردن، تمرکز کردن، تصمیم‌گیری و به خاطر سپردن، داشتن حس این که آینده ترسناک و دلگیر خواهد بود.

🍂 تغییرات رفتاری: خستگی و عدم انرژی کافی، بی‌خوابی و یا خواب بیش از حد، تغییرات غذایی که شامل بی اشتهایی و کاهش وزن و یا بالعکس اشتهای زیاد و افزایش ناگهانی وزن است. اعتیاد به مواد مخدر و یا مصرف الکل، سردردها و بدن دردهای بی دلیل،انزوای اجتماعی، عملکرد ضعیف در مدرسه و غیبت‌های زیاد

🍃 به نوجوانتان انگیزه دهید. نحوه حمایت شما از نوجوانتان سرمایه‌گذاری بسیار مهمی در سلامت بلند مدت اوست. همچنین در زمان افسردگی باید نوجوانتان را تشویق کنید تا با دوستان و کسانی که دوست دارد در تعامل بیشری باشد. 

🍂 فرزندتان را تشویق کنید تا به دنبال کارهای مورد علاقه‌اش برود. در عین حال واکنش‌های مثبت شما در زمانی که او کار مهمی را به خوبی انجام می‌دهد، می‌تواند بسیار کارساز باشد.

🍃 حواستان به عملکرد آن‌ها باشد. کمک کنید تا فرزندتان به توانایی‌هایش ایمان بیاورد و به فرزندتان غلبه بر استرس را یاد دهید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.