2777
2789
عنوان

پنج ماهه باردارم دیشب تصادف کردم

3200 بازدید | 44 پست

رفتم بیمارستان ضربان قلب بچه رو گذاشت معاینه داخلی هم کرد فقط گفت بسته اس نفهمیدم چی بسته اس🤦‍♀️ اینقدرم شلوغ بود هیچ جوابی نمی دادن بعدم گفت برو سونو وضعیت جفت و جنین اما سونو ها همه بسته بود منم کوفته بودم علامتای خطرناکم نداشتم حالا امروز می خوام برم سونو از دکترمم برای 4 شنبه به زور وقت گرفتم

بچم تکون می خوره اما نگرانم کیسه آبم آسیب ندیده باشه ترشح دارم همون موقع هم که افتادم یهو ترشحاتم از ترس انگار زیاد شد 

فقطم با باسن خیلی محکم خوردم زمین وگرنه شکمم آسیب ندید

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید باهام درمیون بذارید یه ذره دلم آروم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=252314918] با معاینه داخلی وضعیت کیسه آب و می فهمن؟   

ان شاالله که چیزی نیست 

همون سنوگرافی معمولی برو داخلی نرو

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
اگر لباس زیرت خیس میشه ینی پاره یا سوراخ شده ولی یه چکاپ برو بد نیس با معاینه کیسه اب نمیفهمن منظو ...

عزیزم من باردارم چن روز خون ریزی دارم.دیروز دکتر معاینه م کرد گفت دهانه ی رحم بستهمنظورش چیه؟

پس این خون از کجای؟

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
اگر لباس زیرت خیس میشه ینی پاره یا سوراخ شده ولی یه چکاپ برو بد نیس با معاینه کیسه اب نمیفهمن منظو ...

لباس زیرم مثه ترشحات معمولمه  خودم خنگ شدم نمی فهمم واقعا ترشحه یا مال کیسه آب هرچی تو نت می خونم می بینم مایع کیسه اب مثه آبه منم ترشحاتم در حال عادی بی رنگه خیلی عذر می خوام اگه بمونه سفید می شه اما تونت میگه ترشحات سفیده اصلا انگار از ترس و هول با بدن خودم غریبه شدم

این که گفتن بستس منظور دهانه رحم بود 

و اینکه شنیدم کیسه آب پاره بشه عین ادرار کردن جوری ترشح می‌ره که از کناره های پات میریزه پایین 

انشالله هیچی نیست 

برو بیمارستان سونو شبانه روزی باید داشته باشه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
عزیزم من باردارم چن روز خون ریزی دارم.دیروز دکتر معاینه م کرد گفت دهانه ی رحم بستهمنظورش چیه؟ پس ای ...

سونو نرفتی؟ گاهی یه لخته خون کنار ساک بارداری هست ک دارو و شیاف میدن رفع شه چند ماهته؟

سونو نرفتی؟ گاهی یه لخته خون کنار ساک بارداری هست ک دارو و شیاف میدن رفع شه چند ماهته؟

هنوزرقلبش تشکیل نشد.ی لخته نبود وقتی میرم سرویس فقط ازم خون میاد پایین.

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
این که گفتن بستس منظور دهانه رحم بود  و اینکه شنیدم کیسه آب پاره بشه عین ادرار کردن جوری ترشح ...

اصلا بعد از ظهر بود و هنوز همه جا باز بود چند تاااااا بیمارستان رفتیم خصوصی و دولتی هی می گفتن دکتر سونو نیس حتی مطب کسی که همیشه سونو می رفتم زنگ زدم گفتم سونو اوژانسی می خوام گفت وقت ندارم خیلی مسخره میشه یهو همه چیز🤦‍♀️😔