2777
2789
عنوان

ميشه دعا كنيد برام😭

100 بازدید | 14 پست

يه گره افتاده تو كار و زندگيم ميشه ازتون خواهش كنم هر كي اين تاپيك ميبينه برام دعا كنه منم براتون دعا ميكنم

ميگن دعا در حق كس ديگه زودتر اجابت ميشه🙏🏻😭

تو مخمسه گير افتادم

براي اين هـــــمه تنهايي كـــاش خـــــدا كاري كند.
امیدوارم حاجتتو بگیری شما هم برای سلامتی پسرم یه دو دونه صلوات بفرست لطفا

هم صلوات فرستادم هم ايت الكرسي 

حاجتروا بشي ان شاالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

یک کاری میگم انجام بده فقط برای دو سه دقیقه زیاد نیست  دو سه دقیقه 

چشماتو ببند اون اتفاقی که دلت میخواد بیفته رو یهو تصور کن افتاده مثلا یکی زنگ میزنه بهت و خبر خوشحال کننده هی میده یا به هر شکلی که خودت حس میکنی باید اون طوری اتفاق بیفته  فقط برای دو سه دقیقه حس خوشحالی شدید و ذوق  به خودت بگیر و بخند با چشمای بسته و واقعیه واقعی حال خودتو تصور کن چطور ی میشی تو واقعیت  و بگو با لبخند واااااییییی خدا یا مرسی   خدایا شکرت که انقدر راحت و سریع مشکلم حل شد واییی عالیه باورم نمیشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
انشالله حاجت روابشی گره های زندگیت به دست امام حسین بازبشه یه ایه الکرسی برات میخونم

ممنون از لطفت منم برات دعا ميكنم🙏🏻🌷

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم  اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم  اللهم صل ...

ممنون از پيامي كه وقت گذاشتي برام نوشتي 

حتناً😍

ان شاالله به همه ارزوهات برسي🙏🏻

حتما. منم بدجوری گیرافتادم دیشب خیلی دعا کردم صبحو نبینم ولی باز…

ممنون از اطفت ان شاالله خدا يه جوري غمها و مشكلاتتو برطرف كنه كه اشك شوق بريزي❤️

ممنون از پيامي كه وقت گذاشتي برام نوشتي  حتناً😍 ان شاالله به همه ارزوهات برسي🙏🏻

فداتشم 

خودم آخه بارها از اینکار نتیجه دیدم خیلی باحاله

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736