2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اطلاع دارید که ازکجاها خرید عمده میتونم انجام بدم و باچه هزینه ای 

هزینشو نمیدونم 

ولی بازار بزرگ تهران برین عمده فروش ها هستن 

بیشتر از این اطلاع ندارم 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
شما اطلاع دارید که ازکجاها خرید عمده میتونم انجام بدم و باچه هزینه ای 

ازبازار بزرگ تهران و پاساژ های دیگش که شروع به این کار کنید خودتون طی یه سال دستتون راه میفتع و چون میگید زندگیم یه نواخته واقعا درگیر میشید..... 

وزن اولیه82.5.    وزن هدف: ۶۲      عضو گروه نارنجی مانکن های زیبا🧡

الان شاپ همه چی یکی از فامیلامون زده همه چی هم میذار رو وضعیت وات ساپ نوشته نمیخاد عضو چندین گروه باشید و کلی نت مصرف کنید فقط همین جا باشین همه چی میذاره تو گروه ظرف لباس کفش کیف لوازم التحریر ارایشی پلاسکو فانتزی گل و گلدون وسیله برقی پتو خلاصه همه چی هی میگرده ارزونترین جاها رو پیدا میکنه برا خرید از انبارا یا مستقیم از تولیید کنندها قیمتاش خوبه کارش حسابی گرفته جدیدا دیدم حتی قالی هم استوری میکنه 

ببین این فامیلمون یک ریالم سرمایه نذاشت همه چی استوری میکنه فقط هرکس هرچیزی خوا بهش میگه واریز کن اونو سفارش میده 

وگرنه بخایی اون همه جنس بخری چندتاش هم فروش نره رو دستت بمونه کل سودی که کردی از بین میرهوتازه نمیتونی براش مشتری زیاد تنوع داشته باشی