2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز توی عقد هستم و داشتیم در مورد خرید عروسیمون با همسرم حرف میزدیم بحث به طلا کشیده شد من به شوهرم گفتم دوس دارم برای عروسیمون طلا هامو عوض کنم اونم گفت اگه بتونم باشه بعد بهش گفتم من حلقمو دوست ندارم گفت چرا گفتم چون ریزه  بعد دعوامون شروع شد 

ما پارسال خونمو دزد زد و طلا های منو دزد برد بین طلا هام یه گردنبند بود که شوهرم برای تولدم برام خریده بودم اونم برده بودن

بعد شوهرم مجبورمون کرد که بریم با همون وزنی که طلا ها گمشده براش طلا بخریم پدر منم رفت خرید الان همش میزنه توی سرم که طلا ها خوب نیست منم بهش گفتم وفتی طلا ها رو دزد برده و پیدا نشده من مقصر نیستم چرا من بخرم و از این حرف ها منم گوشی قطع کردم نه اون زنگ زد نه من الان بگید اشتباه از کدوممون بود

منم دعوامون شده همیشه دعوا و بحث داریم شاید در روز دوبار خسته شدم شاید تو این همه سال نشده یه ماه فق ...

منم دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید

منم دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید

فهمیدی به منم بگو دیونه شدم حس میکنم روح و روانم داغون شده با این آدم چقد دعوا چقد بحث خودمم هیچ حوصله ای واسم نمونده عصبی ام

چرا انقد زندگیو سخت میگیری زندگی یه چیزی فراتر از این حرفها و دعوا هاست.چه فرقی داره ریز یا درشت.برای چشم و هم چشمی با همسرت بد نشو اونم الان که عقد هستید سعی کن احترام همو داشته باشید حرمت نگه دارید از اول هر جور رفتار کنید تا آخرشم همون‌جوری رفتار میکنید پس از همین اول نذار روتون تو روی هم باز بشه

چرا انقد زندگیو سخت میگیری زندگی یه چیزی فراتر از این حرفها و دعوا هاست.چه فرقی داره ریز یا درشت.برا ...

من برای چشم و هم چشمی اون کار ها یا اون حرف ها رو بهش نزدم