شوهرمن خیلی وابسته خانوادشه تا من برم کلفتی خانوادشو بکنم اونقدر قربون صدقم میره که حد نداره ولی اگه نرم با هام سرد میشه دیگه حالم ازش بهم میخوره انگار منو فقط برای خدماتش گرفته خواهرش خونه تکونی میکنه خودش بهم نمیگه بیا کمک ولی شوهرم اصرار داره من برم بهش گفتم تا خودش بهم نگه من نمیرم اینم الان یه جوره قهر و سرسنگینه باهام ازش متنفرم به خاطر این اخلاقاش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نرو خودتو کوچیک نکن ارزش تو نیار پایین چون خودش نگفته بیا کمک دو روز دیگه بی منت میکنه شوهرتم مثل شوهر من بچه ننست قهر کنه نرو طرفش خودش اشتی میکنه انقدر رفتیم اشتی کردیم ناز میکنن برعکسه ما باید ناز بکشیم
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
منطقی حرف بزن بگو میشه وظیفه،بگو نه برای خانواده خودم نه برای خانواده خودت کاری نمیکنم که وظیفه بدونن،یکم مهربون باش باهاش مثلا بگو فقط برای توعه که کاری بی منت انجام میدم و اگه فکر کنی وظیفمه بازم ناراحت نمیشم چون دوطرفه اس،ولی دلیل نمیشه برا خواهرت یا خواهرم انجام بدم
منطقی حرف بزن بگو میشه وظیفه،بگو نه برای خانواده خودم نه برای خانواده خودت کاری نمیکنم که وظیفه بدون ...
هی خواهر نمیدونی چی کشیدم از دستشون همشم از بی فکری این شوهر خرم بوده منم بدتر از اون به حرفاش گوش میدادم همین خواهرش باهام دعوا کرد کلی بد و بیرا بهم گفت