2777
2789

عقدم سر شکاک بودن شوهرم ب مشکل خوردیم همش فک میکنه من میخام بش خیانت کنم یا دارم بش خیانت میکنم سر پوشش انقد ب مشکل خوردیم ک میگ چادر سر کن حالم بده خانوادم حمایتم نمیکنن شوهرم بهم گف میریم پیش پدرمادرت تکلیفتو روشن میکنم چادر میکشم رو سرت از روی اعصبانیت گفتم هیچ گوهی نمیتونی بخوری اونو کرده سپر خودش ب پدر مادر منو پدر مادر خودش گفته حالا همشون سر کوفت میزنن بهم ک تو بی فرهنگی حالم خیلی بده تنهام حالا ک ب خانوادم میگم نمیتونم باهاش ادامه بدم پشتمو نمیگیرن داغونم شوهرم میگ چادر بپوش خانوادم میگن چادر نپوش ولی مانتو بلند بپوش با مقنعه خب من واقن نمیتونم همچین پوششی داشته باشم خستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خواستگاریم راجب نوع پوشش صحبت کرده بودین؟اونموقه نظرش چی بود

اره بهش گفتم من همینم قبولم داری گف اره من تورو همینجوری میخام ارایشم خیلی غلیظ تر از الان بود ارایشمو بخاطرش کم کردم زیری مانتومو بلند تر کردم اما حالا هرروز چیزای جدید اضافه میکنه

والله جی بگم؟امروز طلاق بگیری بهتر از فرداس اگه واقعا همین باشه که تعریف کردی

خیلی حالم خرابه هیشکی درکم نمیکنه پدر مادرم کلی سرکوفت زدن بهم ک ابروی نارو بردی رو سفیدمون کردی برا چی اونم برا یه حرف ک تو اعصبانیت زده شد قلبم تیر میکشه

اره بهش گفتم من همینم قبولم داری گف اره من تورو همینجوری میخام ارایشم خیلی غلیظ تر از الان بود ارایش ...

متاسفانه مشکل اکثر اقایون همینه

خرشون که از پل گذشت و جواب بله رو گرفتن،فک میکنن شدن صاحب دختر و هر غلطی میتونن بکنن

بنظرم اول باید با خانوادت ب توافق برسی و متقاعدشون کنی که اون اقا یه بیمار روانیه و دوس داره گیر الکی بده زندگیتو زهرمار کنه واست،حتما باید خانوادت حمایتت کنن

و با وساطت و گفتمان حل کنی موضوعو

اصلا هم بی احترامی نکن تحت هرشرایطی

خیلی حالم خرابه هیشکی درکم نمیکنه پدر مادرم کلی سرکوفت زدن بهم ک ابروی نارو بردی رو سفیدمون کردی برا ...

بیخیال به حرف هیجکس گوش نده فقط،دقت کن تو رفتار نامزدت اگه واقعا دیدی نمیتونی تحمل کنی صد در صد اطمینان داشته باش بعد عروسی بیست برابر این بدتر خواهد بود حتما به آیندت فکر کن وتصمیم بگیر

متاسفانه مشکل اکثر اقایون همینه خرشون که از پل گذشت و جواب بله رو گرفتن،فک میکنن شدن صاحب دختر و هر ...

از وقتی رابطه رو شروع کردیم بهم میگ باید چادری شی من واقن نمیتونم نمیدونم چکار کنم یه لحظه از کوره در رفتم اعصبی شدم حرفای درستی نزدم اما خب من واقن نمیتونم با همچین ادمی زندگی کنم حس میکنم پشتم خالیه هیچکس حمایتم نمیکنه

اینایی ک من میبینم عمرن اگ ب فکر من باشن ب فکر خودشونن 

بالاخره اگه نمیخای از همین الان باید هرطور شده خودتو نجات بدی بعد عروسی و با ی بچه بدتره

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙