2777
2789
عنوان

بیاید عکسمو بذارم 😂 چقدر توی نور خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 95 پست
یکم مونده بود برسه به باسنم 😭😭😭😭😭 پرپشت بودن خدا لعنتم کرد  کوتاه کردم    ...

منم موهام تا زیر کمرم بود خیلی دوسش داشتم ولی دیگه حوصله رسیدگی بهش نداشتم

چندوقته دیگه عقدته ؟ تا کجا کوتاه کردی مگه ؟ 🤦🏻‍♀️

فداتشم قشنگم لطف داری بمن😍😘 بخاطر قلب مهربون خودته که دیگران هم همین طور میبینی❤

خدانکنه حیفی

منم با هرکی ارزش رفتار خوب داره خوب رفتار میکنم مطمن باش تو ارزششو داشتی ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه حیفی منم با هرکی ارزش رفتار خوب داره خوب رفتار میکنم مطمن باش تو ارزششو داشتی ♡

چشام قلبی شد😍عزیزمیی💋💋💋

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
منم موهام تا زیر کمرم بود خیلی دوسش داشتم ولی دیگه حوصله رسیدگی بهش نداشتم چندوقته دیگه عقدته ؟ تا ...

الان یکممممم بلند شده  

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

منم موهام تا زیر کمرم بود خیلی دوسش داشتم ولی دیگه حوصله رسیدگی بهش نداشتم چندوقته دیگه عقدته ؟ تا ...

عقد جشن.  عروسی یجاع هست والان   دو سال دیگه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

اینجا جوابتون دادم چون اون تاپیک بسته شد

اون خانم از اون کاربر سوال کرد ایشون ریپلی کرد نه شما رو !!

اگه میخواست همه جواب بدن میتونست تاپیک بزنه یا بدونه ریپلای سوال بپرسه!!البته من دارم بنا به طرز فکر شما جواب میدم

وگرنه اینجا سایت عمومی و وقتی امکان هست هم ریپلای کنیم یعنی هرکسی میتونه جواب بده 

بعدم اون کلمه ترکی که برای توهین به کاربردی لیاقت خودته گلم

جواب هم نداری بدی نه اینکه حوصله نداشته باشی 

برو به سلامت 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏