2777
2789
عنوان

کیا کاربر هارلی کویین رو یادشونه😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 38 پست

من یادمه 

اسمشم سوگل بود  

یه شلوار گل گلی معروفم داشت 😂

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه توی پربازدیدها بود بالای ۱۰_۲۰ بار ترکید و باز برگشت  دیگه بعد از اون هرکس خواست همچین ت ...

دقیقا  من کلی خاطره دارم بااون تاپیک اونروزا خیلی یاحال بود

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

منم یادمه، چند سالش بود می دونی؟

اوتموقع فک کنم ۲۲

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید