2777
2789

من ختم پدربزرگم بود بعد یکی از فامیلای دور از اونا ک باید باکلاس باهاشون حرف بزنیم و خیلی رودرواسی داریم زنگ زد ک تسلیت بگه 

اقا تازه از سرخاک برگشته بودیم گوشیو جواب دادم بعد گفت ک تسلیت میگم و ایشالا غم نبینید منم اومدم خیلی شیک و مجلسی گفتم مرسییی ایشالا نفر بعدی شما باشید خیلی دستون زحمت کشیدید ک گفتید و خلاصه چرت و پرت اون بنده خدا قط کرد منم ک افتاب مخمو تیلیت کرده بود تازه فمیدم جی گفتم

الان الانه ک میبینمش از خجالت آب میشم😂😂😂

کدومو بگم کدومو نگم🚶‍♀️

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه مشکل تشخیص صدا دارم البته کسایی ک نزدیکن و دوسشون دارم ن بقیه 

خیلی برا این مسئله رید.م ک خودتون تصور کنین 

مثلن یسری خالم خط جدید گرفته بود زنگ زدع بود فک کردم رفیقه سلام ک کرد با فوش شروع کردم :///

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)

ولی خیلیییی تباه بودم

بچه بودم میگفتن ک نون نباید زیر پا بیفته خدا قهرش میگیره نمیبخشه منم مث اسکلا میخاستم غذا بخورم نون و بوس میکردم مث قران میزاشتم رو پیشونیم بعد غذا میخوردم😂😐