سلام.خانما ما اول گوشت رو به همراه آب کافی برای پخت بهمراه زردچوبه و ادویه و دارچین و پیاز نگینی خوب میپزیم تا گوشت بپزه و آبی باقی نمونه بعد به گوشت روغن میزنیم و لپه ی پخته شده و سیب زمینی خلالی شسته شده رو اضافه میکنیم و کمی همراه زردچوبه تفت میدیم تا بوی خامی لپه گرفته بشه و سیب زمینی هم کمی سرخ بشه و بعدش آلو خورشتی و رب گوجه رو اضافه میکنیم و بازهم تفت میدیم و بعدش شعله رو ملایم میکنیم و در قابلمه رو کمی میبندیم تا بوی رب گرفته بشه و سرخ شه و بعدش آب یا آب جوش اضافه میکنیم و لیمو عمانی رو هم سوراخ میکنیم و شعله رو رو دمای متوسط یا زیاد میزاریم تا خورشت جا بیفته.میتونید هم آخرای پخت شعله رو کم کنید تا خورشت به روغن بیفته و در اصطلاح جابیفته میتونید بازهم مقداری دارچین یا ادویه بزنید.کیا اینجوری درست میکنن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
گوشت با دمبه واب میزاریم بپزه بعدش پختن جرم گوشت جدامیکنیم بعدش پیاز با دمبه و زرد چوبه له میکنیم یه تفت میدیم بعد رب اضافه میکنیم با نمک از قبل نخود رو میپزیم تواین مرحله اضافه میکنیم به همراه سیب زمینی و گوجه میزاریم میپزه