2777
2789
عنوان

دخترا لطفا کمک...😢

56 بازدید | 6 پست

دخترم ۸ سالشه پریروز انگشت وسطیش موند لای در ماشین...سیاه شده..بردیم دکتر دارو داد گفت عفونت کرده اگه تا دو روز ورمش خوابید که خودش میفته اگر نه باید ببرید بکشیدش

چه جوریه ناخن کشیدن؟ یا ناخن افتادن ...خیلی درد داره؟😭کسی تجربه داره؟ دارم سکته میکنم دو شبه خوابم نمیبره

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

عزیزم آروم باش

استرس به بچه منتقل میشه

ان شاالله که ورمش میخوابه

و اینکه حتما بی حسی میزنن

من ناخن پام سیاه شده بود، درد میکرد، بعده چند وقت درد نداشت دیگه، خودشم کم کم افتاد

عزیزم آروم باش استرس به بچه منتقل میشه ان شاالله که ورمش میخوابه و اینکه حتما بی حسی میزنن من نا ...

مرسی عزیزم دعا کن برام..به راحتی بگذره..خودشم خیلی ترسوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودش میفته منم ناخن پام خورد به لبه ی مبل شکست بعد چند روزم خودش افتاد اصلا نفهمیدم دردش همون لحظه ای بوده که مونده لای در 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
نه خودش میفته منم ناخن پام خورد به لبه ی مبل شکست بعد چند روزم خودش افتاد اصلا نفهمیدم دردش همون لحظ ...

عزیزم بعد زیر ناخت که افتاد چی بود؟ گوشته؟ 😢پانسمان کردی؟

نه عزیزم دیگه پوست خشک میشه تقریبا فقط نذارین دوباره ضربه بخوره ناخن بعد دوهفته خودش درمیاد ، زیر ناخن سفت مشکلی نداره گلم

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

ناخن پام وقتی افتاد بچه داشتم ولی ناخن دستم وقتی کوچیک بودم داشتم با سنگ یه گردو رو میشکوندم خورد رو انگشت خودم که اونجام باز ناخنم افتاد